2019-03-19 17:22


PROTEST cu incidente în Piața Victoriei. Oamenii vor să intre în sediul Guvernului

 |  19:28
PROTEST cu incidente în Piața Victoriei. Oamenii vor să intre în sediul Guvernului

Comunitatea „Corupţia ucide” a anunţat miercuri după-amiază organizarea unui protest în Piaţa Victoriei, după decizia Curţii Constituţionale privind conflictul Guvern-Preşedinte legat de revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, scrie news.ro.

UPDATE 2: Prostatarii au ajuns pe trotuarul din fața Guvernului și au izbucnit incidente cu forțele de ordine. Oamenii vor să intre în Palatul Victoria.

UPDATE: Conform informațiilor TVR, în jurul orei 21.00 aproximativ 1.000 de persoane protestau în fața Guvernului față de decizia de astăzi a CCR.

„Ieşim în stradă! Să nu vii singur. Share, live, sunat prieteni! CCR a admis sesizarea lui Tudorel Toader legată de şefa DNA. Kovesi poate fi revocată. Curtea Constituţională a României a constatat, miercuri, că există conflict între puteri în cazul respingerii revocării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi”, se arată pe pagina evenimentului.

În faţa Guvernului au sosit 200 persoane, precum şi jandarmi care i-au legitimat pe cei veniţi să protesteze. Oamenii strigă împotriva guvernului PSD și mesaje de sprijin pentru Laura Kovesi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-30

GALERIE MEDIA


TAGURI: protest, piata victoriei, coruptia ucide, decizie ccr, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DEMOCRATIE
30 Mai 2018

Protestul are aprobarile legale ?
ANONIM
30 Mai 2018

@DEMOCRATIE Cand societatea e condusa dupa instincte animalice si nu dupa norme morale , civilizate, progresiste , pentru normalizarea vietii publice E NEVOIE DE REVOLTA POPULARA GENERALA.
DEMOCRATIE
30 Mai 2018

Anonim : cine a stabilit ca "societatea e condusa dupa instincte animalice si nu dupa norme morale , civilizate, progresiste " ?
ANONIM
31 Mai 2018

"anonimule" tU esti un animal cu "instinct animalice" ! Inca nu ti-a achitat unchi-tu georgicu' bursa de postac porto.ka.ca. niu, jegos si amator de "revolte populare" ??? Prostovane, marsh la munca cinstita !
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...