2018-12-13 04:06


A murit băiatul electrocutat în parcul Herăstrău

 |  19:31
A murit băiatul electrocutat în parcul Herăstrău

Adolescentul electrocutat, în 7 martie, pe podul de cale ferată din zona Parcului Herăstrău, care avea arsuri pe aproape tot corpul, a decedat, a declarat luni, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru.

Medicul a precizat că băiatul a decedat în urmă cu câteva zile, din cauza arsurilor grave suferite, acesta având pe corp şi zone carbonizate.

Băiatul, în vârstă de 16 ani, era internat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din 7 martie, fiind adus atunci în stare foarte gravă, cu arsuri de gradele II şi III pe 90 la sută din suprafaţa corpului, după ce s-a electrocutat pe podul de cale ferată peste DN 1 din zona Mioriţa din Capitală, în apropierea Parcului Herăstrău

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, declara atunci că adolescentul s-a electrocutat după ce a ajuns în apropierea cablurilor de 27.000 de volţi care alimentează locomotivele.

În acea zonă au mai avut loc astfel de accidente. În 2015, doi tineri au fost electrocutaţi când au traversat acelaşi pod CFR, atingând firele de contact, iar în 2012 un alt tânăr şi-a pierdut viaţa în urma unui incident asemănător. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-01

TAGURI: adolescent, electrocutat, herastrau, raluca alexandru, arsuri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...