2016-12-06 22:10

EVENIMENT


A murit tatăl lui Emil Boc, în ciuda prognosticului medical optimist

 |  21:58
A murit tatăl lui Emil Boc, în ciuda prognosticului medical optimist

Tatăl premierului Emil Boc, Ioan Boc, a decedat, în această seară, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, la vârsta de 87 de ani, după ce a suferit, în ultimii ani, trei atacuri vascular-cerebrale, transmite corespondentul Mediafax, citând surse apropiate familiei. Premierul Emil Boc era aşteptat să sosească la Cluj-Napoca, însă nu au putut preciza când. În această seară, la ora 20, era programată ultima şedinţă de Guvern din acest an.

Directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, declara, cu o zi în urmă, că starea lui Ioan Boc, care a suferit un accident vascular cerebral şi a fost spitalizat, era stabilă. “Starea pacientului Ioan Boc este stabilă. Pacientul este stabil din punctul de vedere al tensiunii, cordului, analize sanguine. Nu este o condiţie foarte bună, dar sperăm să trecem peste asta şi lucrurile să se îmbunătăţească şi mai mult”, declara Sanda Patrichi.

Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. În noiembrie, Ioan Boc, în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament. Tatăl premierului a suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.

Premierul Emil Boc urma să plece la Cluj, cu un zbor programat la ora 21.45, pentru a fi alături de familia sa, după ce, în prealabil, condusese şedinţa de guvern.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-06

TAGURI: emil boc, muritComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Inundaţii în Thailanda. 12 persoane au murit Un număr de 12 persoane au murit în urma inundaţiilor înregistrate în sudul Thailandei, în... 05 Dec 2016 | (0)
Incident la o centrală din China. Cel puţin 40 de persoane au murit O platformă aflată în construcţie la turnul de răcire al unei centrale din estul Chinei s-a... 24 Noi 2016 | (1)