2017-01-24 01:02


A murit tatăl lui Emil Boc, în ciuda prognosticului medical optimist

 |  21:58
A murit tatăl lui Emil Boc, în ciuda prognosticului medical optimist

Tatăl premierului Emil Boc, Ioan Boc, a decedat, în această seară, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, la vârsta de 87 de ani, după ce a suferit, în ultimii ani, trei atacuri vascular-cerebrale, transmite corespondentul Mediafax, citând surse apropiate familiei. Premierul Emil Boc era aşteptat să sosească la Cluj-Napoca, însă nu au putut preciza când. În această seară, la ora 20, era programată ultima şedinţă de Guvern din acest an.

Directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, declara, cu o zi în urmă, că starea lui Ioan Boc, care a suferit un accident vascular cerebral şi a fost spitalizat, era stabilă. “Starea pacientului Ioan Boc este stabilă. Pacientul este stabil din punctul de vedere al tensiunii, cordului, analize sanguine. Nu este o condiţie foarte bună, dar sperăm să trecem peste asta şi lucrurile să se îmbunătăţească şi mai mult”, declara Sanda Patrichi.

Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. În noiembrie, Ioan Boc, în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament. Tatăl premierului a suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.

Premierul Emil Boc urma să plece la Cluj, cu un zbor programat la ora 21.45, pentru a fi alături de familia sa, după ce, în prealabil, condusese şedinţa de guvern.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-06

TAGURI: emil boc, muritComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image