2018-12-10 07:16


A murit Tobi de la Timpuri Noi

 |  21:55

Cătălin Tobi Neagu, fost toboşar al trupelor Timpuri Noi şi Zebre, a decedat la vârsta de 44 de ani. „A murit de inimă”, a declarat colegul său de la Timpuri Noi, Adrian Pleşca. Înmormântarea va avea loc marţi.

O mulţime de mesaje de adio au fost postate pe profilul de Facebook al lui Tobi: „Nu pot să cred că nu mai eşti printre noi... am rămas fără cuvinte!”,  „Sunt şocat... Tocmai am aflat că nu demult, prietenul meu Cătălin Tobi Neagu s-a stins din viaţă. Rămas bun prietene!”, „Poate părea insensibil, dar Tobi nu a fost doar un corp, Tobi suntem toţi, e întreg universul, suntem toţi acelaşi suflet, conştiinţa pură, nelimitată, care timp de o viaţă experimentăm limitarea în trup. Îmi place să cred că Tobi şi-a eliberat sufletul şi e gata să trăiască noi experienţe. El e cu noi, în conştiinţa colectivă, şi dacă închidem ochii, îl simţim, îl ştim. Îmi pare atât de rău”.

Înfiinţată în 1983 şi activând timp de 8 ani ca trupă exclusiv underground, Timpuri Noi a cunoscut în 1991 o schimbare radicală: a devenit una dintre cele mai populare şi mai mediatizate formaţii din România. Până în 2001 a lansat patru albume de succes: „Timpuri noi”, „Unplugged”, „De regiune superior” şi „Basca abundenţei”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-22
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...