2016-12-11 02:26

EVENIMENT


A plonjat cu maşina în Lacul Floreasca

 |  18:38
A plonjat cu maşina în Lacul Floreasca

În jurul orelor 13.30 un bucureştean în vârstă de 36 de ani a plonjat cu maşina în Lacul Floreasca. Mai multe echipaje ale ISU s-au chinuit ore bune să scoată maşina din apă. Scafandrii au descoperit la 3-4 metri adâncime că autoturismul era blocat între doi stâlpi de beton. După trei ore de încercări eşuate, maşina din care cadavrul bărbatului atârna pe jumătate, a fost scoasă cu ajutorul unei macarale. Conform actelor pe care victima le avea asupra sa, anchetatorii au stabilit că este vorba despre Aurelian George Alexandru. Acesta conducea un autoturism Skoda Octavia tunat după ultima modă. În zona respectivă, nu departe de Ambasada Chinei, şoferii intră într-o curbă considerată de cei care străbat frecvent zona ca fiind extrem de periculoasă.  Poliţiştii spun că la locul accidentului nu s-au descoperit urme de frânare. Aceştia bănuiesc că tânărul mergea cu viteză foarte mare şi muzica dată la maxim, iar faptul că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum – asfalt cu mâzgă, alunecos – iar fi fost fatal şoferului. Concluziile poliţiştilor se datorează şi faptului că, înainte de a plonja în apă, maşina lui Alexandru a rupt parapetul de beton pe o distanţă de 6-7 metri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-14

Mai multe imagini:
A plonjat cu maşina în Lacul Floreasca
zoom

TAGURI: lacul floreasca, ambasada chinei, aurelian george alexandruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LACRIMA RUTIERA
24 Noi 2011

Sincere condoleante familiei indoliate. ' LACRIMA RUTIERA ' A COMEMORAT VICTIMELE IN PIATA UNIVERSITATII.' LACRIMA RUTIERA ' PROIECTUL UNEI INFIRME COMEMOREAZA VICTIMELE RUTIERE DE 11 ANI ! . Este regretabil ca un eveniment ca cel de sus la care au participat o institutie a statului (CISR - ARR), o asociatie (SSMB) si o fundatie (Dori Slosberg) si la care au participat 4 voluntari cu 4 bannere a fost mediatizat iar evenimentul ' LACRIMA RUTIERA' nu a fost mediatizat la fel !? Duminica 20 noiembrie 2011, in cadrul proiectului ' LACRIMA RUTIERA ' initiat de Cornelia Galavan, victima a unui accident rutier infirma in carje, de inca din 2001, au fost comemorate cele 65.000 de victime rutiere decedate in perioada 1990-2011. Evenimentul s-a desfasurat ca si anul trecut in Piata Universitatii din Bucuresti cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier unde au fost aprinse sibolic lumanari, au fost depuse flori si unde participantii si trecatorii au varsat din inima o lacrima...rutiera. Printre participanti parinti si rude ale tinerilor diparuti in tragediile rutiere. Asfel au fost comemorati printre altii ziaristi , alaturi de alte victime cunoscue ca Laura Stoica, Teo Peter, Cristian Nemescu, dar si victime necunoscute ale accidentelor de la Scanteia, Tulcea, Slobozia etc. La eveniment s-a alaturat si Asociatia Victimelor Accidentelor Rutiere - AsVAR. Au fost distribuite de catre Brigada de Politie Rutiera, participanta la eveniment, pliante celor prezenti si trecatorilor si au fost inaltate baloane cu lumanari. Participantii la comemorare au sustinut ca in Romania nu exista o justitie a accidentelor rutiere reala, deorecece aprozimativ 80% dintre ' asasinii soselelor ' sunt condamnati simbolic la pedepse cu suspendare, adica la...libertate, in timp ce victimele sau urmasii acestora sunt umiliti in justitie in procese ce treneaza ani de zile. OAMENI INCONSTIENI OMOARA OAMENI NEVINOVATI . JUSTITIE REALA IN SOLUTIONAREA TRAGEDIILOR RUTIERE ! #Pentru a intelege motivele care au stat la initierea proiectului puteti citi articolele : ' S-A FACUT DE RAS CA PROCUROR, DAR A FOST PROMOVAT SEF LA DNA ' (2011), ' CORNELIA GALAVAN FEMEIA IN CARJE, CARE A INVINS SISTEMUL ' (2010), ' EXPERTUL M-A FACUT, DIN VICTIMA, VINOVATA '(2011), ' VICTIMA UNUI ACCIDENT RUTIER ISI CAUTA DE 12 ANI DREPTATEA '.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Doi medici celebri, urmăriți penal pentru abuz în serviciu Medicul Ioan Lascăr și Alexandru Radu Macovei, fostul manager al Spitalului Floreasca, sunt... 29 Noi 2016 | (2)
Fostul manager al Spitalului Floreasca Radu Macovei, cercetat de DNA pentru abuz în serviciu Fostul manager al Spitalului Floreasca Radu Macovei este suspect de procurorii DNA de abuz în... 29 Noi 2016 | (0)