2017-01-24 15:20


A unsprezecea zi de proteste

 |  20:01
A unsprezecea zi de proteste

Câteva sute de protestatari s-au adunat şi ieri în Piaţa Universităţii, ei continuând să scandeze lozinci şi să afişeze pancarte cu mesaje împotriva preşedintelui Traian Băsescu, a premierului Emil Boc şi a actualei Puteri.

Protestatarii susţin că nu vor renunţa să iasă în stradă până când nu vor fi schimbaţi de la conducerea ţării şeful statului şi Guvernul actual. Ei spus că sunt la curent cu dezbaterile care au avut loc, luni, în Parlament, însă arată că acestea nu îi mulţumesc cu nimic până acum.

„Cu ce ne încălzeşte pe noi că pleacă Baconschi şi unul sau încă alţi doi miniştri? Trebuie să îşi dea toţi demisia!”, spun manifestanţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIUCIUGAYA
23 Ian 2012

NU-MI VINE SA CRED.ATI MONITORIZAT PROTESTATARII.STRIGA EI JOS BASINOSU CHIOR SI PITICUL MARIONETA HANDICAPATA boc SI HOTII PEDELISTI???E ADEVARAT CA DATI PUTINE DETALII.NU ATI AUZIT CA ACOLO SE SCANDA JOS USL,JOS ANTONESCU SAU PONTA?CRED CA V-ATI PIERDUT MINTILE.PS.ATI SCOS DIN PAGINA PE MADAM BOAGIU CARE STRIGA IN GURA MARE CA DUPA 3ANI SI 360 DE ZILE OPRESC IN SFARSIT HOTIILE?CRED CA NU MAI SUNTETI ZDRAVENI LA DOVLECI.
Random image