2016-12-09 21:32

EVENIMENT


A violat o bătrână de 83 de ani, după o tentativă asupra alteia de 76 de ani

 |  12:20
A violat o bătrână de 83 de ani, după o tentativă asupra alteia de 76 de ani

Un sucevean în vârstă de 36 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce, în noaptea de luni spre marţi, a violat o femeie în vârstă de 83 de ani din comuna suceveană Satu Mare, după ce încercase să întreţină relaţii sexuale cu o altă femeie în vârstă de 76 de ani. Poliţia Judeţeană Suceava a informat, astăzi, că poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea au fost sesizaţi telefonic că o femeie în vârstă de 83 de ani din comuna suceveană Satu Mare a fost violată în noaptea de luni spre marţi.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitate, aflat în stare de ebrietate, a intrat, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 04.30, în locuinţa femeii de 83 de ani şi, prin constrângere, a întreţinut raporturi sexuale normale cu aceasta, după care, înainte de a părăsi locuinţa, a luat din casă trei sticle de suc.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, înainte cu o jumătate de oră, bărbatul intrase în locuinţa altei femei, în vârstă de 76 de ani, din aceeaşi localitate, pe care a atacat-o cu un cuţit găsit în cameră, încercând să întreţină relaţii sexuale şi cu aceasta.

Violatorul este urmărit penal pentru violare de domiciliu, viol, tentativă de viol şi furt calificat. El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: tentativa, satu mare, violat, batranaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

DN 18 și DN 1C, parțial blocate din cauda zăpezilor Traficul rutier pe DN 18 B si DN 1C la intrare in municipiul Baia Mare este partial blocat din... 02 Dec 2016 | (0)
Grav accident cu trei mașini în Capitală Două persoane au fost rănite într-un accident rutier care a implicat 3 autoturisme. Accidentul... 07 Dec 2016 | (0)