2017-01-18 08:27

EVENIMENT


A violat o bătrână de 83 de ani, după o tentativă asupra alteia de 76 de ani

 |  12:20
A violat o bătrână de 83 de ani, după o tentativă asupra alteia de 76 de ani

Un sucevean în vârstă de 36 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce, în noaptea de luni spre marţi, a violat o femeie în vârstă de 83 de ani din comuna suceveană Satu Mare, după ce încercase să întreţină relaţii sexuale cu o altă femeie în vârstă de 76 de ani. Poliţia Judeţeană Suceava a informat, astăzi, că poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea au fost sesizaţi telefonic că o femeie în vârstă de 83 de ani din comuna suceveană Satu Mare a fost violată în noaptea de luni spre marţi.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitate, aflat în stare de ebrietate, a intrat, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 04.30, în locuinţa femeii de 83 de ani şi, prin constrângere, a întreţinut raporturi sexuale normale cu aceasta, după care, înainte de a părăsi locuinţa, a luat din casă trei sticle de suc.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, înainte cu o jumătate de oră, bărbatul intrase în locuinţa altei femei, în vârstă de 76 de ani, din aceeaşi localitate, pe care a atacat-o cu un cuţit găsit în cameră, încercând să întreţină relaţii sexuale şi cu aceasta.

Violatorul este urmărit penal pentru violare de domiciliu, viol, tentativă de viol şi furt calificat. El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: tentativa, satu mare, violat, batranaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image