2019-03-24 03:04


Abuz în serviciu la Primăria Slobozia. Primarul şi viceprimarul, vizaţi în anchetă

 |  09:29
Abuz în serviciu la Primăria Slobozia. Primarul şi viceprimarul, vizaţi în anchetă

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a anunţat, marţi, că polițiștii din Ialomița efectuează mai multe percheziții la Primăria Slobozia și la locuințele unor persoane suspectate de abuz în serviciu. Surse din Poliție, citate de Agerpres, au afirmat că sunt vizați primarul din Slobozia, viceprimarul, o secretară din cadrul Primăriei și un inginer de urbanism.

"Persoanele vizate sunt bănuite că, în cursul anilor 2011 și 2014, ar fi eliberat două autorizații de construire a unui imobil, clădirea urmând să beneficieze de un regim de înălțime D+P+2E+M, cea de-a doua autorizație fiind eliberată fără derularea procedurilor necesare de autorizare și nefiind identificată până în prezent în arhiva instituției, deși i s-ar fi alocat un număr de înregistrare electronic", se arată în comunicatul IGPR.

Sursa citată a mai menţionat că cercetările sunt efectuate și sub aspectul legalității modului în care au fost eliberate mai multe autorizații de construire pentru spații comerciale ridicate pe raza municipiului Slobozia.

Perchezițiile vizează un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-02
Citeste si:
Proxenetism. Poliţiştii fac percheziţii în Prahova

TAGURI: abuz, serviciu, primarie, slobozia, primar, viceprimar, vizat, ancheta, perchezitii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...