2017-01-24 03:09


Abuzurile asigurătorilor, la un post tv dedicat

 |  19:20
Abuzurile asigurătorilor, la un post tv dedicat

Din a doua jumătate a anului viitor, cetăţenii care au fost supuşi unor abuzuri din partea societăţilor de asigurare vor putea reclama cazurile la un noupost de televiziune, care este în curs de înfiinţare, susţin surse avizate din piaţa media.

Noul post tv va avea ca obiectiv principal prezentarea   oricărui abuz la care este supus un asigurat/păgubit al firmelor de asigurări, în condiţiile în care instituţiile abilitate ale statului ezită să intervină în favoarea asiguraţilor români. Periodic, postul de televiziune va prezenta un clasament al societăţilor de asigurări corecte şi unul al celor cu probleme, astfel încât potenţialii clienţi să fie avizaţi în legătură cu abuzurile la care pot fi supuşi de către asigurători. Potrivit surselor citate, noul canal tv nu va trata numai problemele asiguraţilor, ci şi ale persoanelor care au fost abuzate de instituţiile statului. În spatele acestui proiect tv s-ar afla Asociaţia Societăţilor de Service Auto Independente (ASSAI), un grup de investitori străini, precum şi un fost şef al Omniasig, ne-au precizat sursele citate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CATRINEL FRK X6
14 Dec 2011

De un nou post TV avem nevoie acum?Pai sa vina tot prostul la TV si sa demaste smecheriile firmelor de asigurari care insala clientii?Cred ca acest post TV va fi cumparat in cel mai scurt timp de o firma de asigurari si apoi se va inchide.Lumea nu trebuie sa afle adevarul, pt ca altfel nu am mai gasi fraieri care sa se asigure. Domnule Buzoianu, trebuie sa facem ceva...
ALLIANZ TIRIAC
14 Dec 2011

Va rog frumos sa imi comunicati care este procedura pentru cumpararea actiunilor la acest post TV.Suntem dispusi sa achitam pretul cel mai bun ( cu sau fara factura).
GIGI
14 Dec 2011

Cand va emite acest post TV?Am masina in service de 5 luni iar astra refuza sa achite banii pe reparatie desi am o polita rca valabila.am facut plangere la csa dar mi-au raspuns ca trebuie sa dau in judecata firma de asigurari, pt ca ei nu pot interveni in relatia asigurat- asigurator.vreau sa prezint cazul meu pe postul tv, poate se rezolva.nu am bani pt judecata.va multumesc frumos.Angela.Ma puteti contacta la: 0740227744.
RALUK
14 Dec 2011

Este o idee f buna acest post TV.Felicitari celor care le-au venit aceasta idee.La cate persoane abuzate de firmele de asigurari sunt in tara, va fi coada la intrarea in studiouri.Felicitari!
CATANYA
14 Dec 2011

este foarte binevenit acest post tv;sanatate celor care au avut initiativa; sa scapam odata pt totdeauna de camatarii si interlopii astia de inspectori de daune care santajeaza service-urile ,de asiguratorii care au facut genocit in service-uri prin disponibilizari de personal ,prin inchiderea unitatilor . O fac ei pe samsarii de piese ca primesc spaga de la furnizori si trimit piese de foarta proasta calitate .Au ajuns asigurarile ca FNI .
DAN ADAMESCU
14 Dec 2011

Ma intreb cine este persoana care a fost sef la Omniasig?O fi vorba de Toma?
ELLIE
14 Dec 2011

Sa dea D-zeu sa se infiinteze acel post TV pt ca problema asigurarilor este deja o problema nationala, iar CSA-ul nu este altceva decat marioneta firmelor de asigurari din Romania.Nivel de suportare a neobrazarii firmelor de asigurari care se afla in cardasie cu CSA-ul a trecut de limita rabdarii.
TOP LAC SERVICE
14 Dec 2011

Sunt primul service care sunt gata sa aduc 100 de clienti care au fost tepuiti de catre Allianz Tiriac numai in anul 2011.Sper sa se dschida cat mai repede acest post TV.Nu vom duce lipsa de material, firmele de asigurari si CSA-ul ne vor furniza din plin clienti nemultumiti.Adi.
RADU
16 Dec 2011

Cred ca este de bun augur deschiderea acestui post de TV deoarece poate vom reusi asa sa aducem la cunostinta opiniei publice excrocheriile si furturile din buzunarele celor care platesc asigurari facute de Asiguratori si abuzurile inspectorilor de daune care te obliga sa repari masina doar in service-ul unde are punctul de constatare si de unde isi primeste comisionul mascat sub forma de salar ( vezi BCR Asigurari)
Random image