2019-01-19 22:47


ACCIDENT cu o coloană militară cu 17 camioane la Craiova

 |  16:29
ACCIDENT cu o coloană militară cu 17 camioane la Craiova

O coloană militară a fost implicată într-un accident la Craiova. S-a întâmplat într-o intersecţie din oraş, din cauza unui şofer care n-a acordat prioritate coloanei formate din 17 camioane.

Şoferul vinovat s-a ales cu capul spart în urma accidentului. Şi şoferul camionului militar a tras o sperietură.

”Din primele informații se pare că un camion dintr-o coloană militară a intrat în coliziune cu un autoturism, în Craiova, la intersecţia străzilor Râului şi Ştirbei Vodă. (...) Este vorba despre un convoi de 17 camioane cu militari români din Craiova, ultimul dintre acestea fiind implicat în accident. Autoturismul nu a respectat indicaţiile poliţistului, a intrat în intersecţie şi a intrat în coliziune cu acel camion”, a afirmat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt IPJ Dolj, potrivit Mediafax.

La spital a ajuns şoferul camionului militar.

”S-a deplasat la spital conducătorul camionului. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero”, a precizat reprezentantul IPJ Dolj.

În Craiova este detaşată Brigada Multinaţională Sud-Est a NATO, din care face parte şi un contingent de militari polonezi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-15

TAGURI: accident, coloana militara, craiova, camioane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...