2019-02-22 23:24


Accident grav în București: doi poliţişti au ajuns la SPITAL după ce au fost loviţi de un taxi

 |  15:46
Accident grav în București: doi poliţişti au ajuns la SPITAL după ce au fost loviţi de un taxi

Un autotursim al Poliţiei Capitalei a fost implicat, vineri, într-un accident rutier. Accidentul s-a produs pe strada Berzei, din Capitală, după ce autoturismul Poliţiei Capitalei a pătruns într-o intersecţie, fiind lovit de un autoturism taxi, potrivit NEWS.RO. Taximetristul susţine însă că maşina de poliţie a pornit girofarele şi sirena mult prea târziu şi nu a putut evita impactul.

În urma incidentului, un agent de poliție a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Din primele informaţii, taximetristul nu ar fi acordat prioritate autoturismului poliţiştilor, un agent fiind rănit, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere a Capitalei.

Potrivit Brigăzii Poliţiei Rutiere a Capitalei, semnalele luminoase şi sonore ale maşinii de poliţie erau în funcţiune, însă taxiul nu ar fi acordat prioritate.

Poliţia Rutieră a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Taximetristul susţine însă că maşina de poliţie a pornit girofarele şi sirena mult prea târziu şi nu a putut evita impactul.

"Am intrat pe verde, dânşii înainte de terminarea refugiului au dat drumul la sirenă şi s-a produs impactul. Organele de anchetă care fac măsurători, cu toate că-s colegi, sper să-şi facă datoria. Eu veneam după Occidentului şi domnii poliţişti veneau de pe Buzeşti. Am şi martori.", a mărturisit taximetristul implicat în accident pentru Antena 3.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, traficul rutier nu este blocat, ci doar cel al tramvaielor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-15

TAGURI: accident, politisti, taxi, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Dec 2017

nesimtit la maxim taximetristul....cum asa bah manivela cretinii dracului voi dati si peste salvari si peste masina de politie cu girofar....aveti un tupeu cat casa.....SA CRAPI IN PUSCARIE....sa-ti dea pedeapsa la ocna...sau la mina de carbuni.......unde ma-ta pe gheatza te grabesti cand pleci de la semafor nu vezi girofarul esti chior nu auzi sirenele nimic....taxiul lui papura voda....jeguri turnatori nenorociti cu tupeu cat casa...tot timpul va considerati deasupra legilor parcati unde vreti faceti ce vreti voi...acum ai dat de dRACU jeg ce esti....se pare ca al de sus nu mai doarme,s-a trezit
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...