2018-12-12 07:19


Accident grav în zona Triaj din Reșița

 |  13:16
Accident grav în zona Triaj din Reșița

Prima ploaie serioasă din această lună care s-a abătut astăzi asupra Reșiței a dus la un nou accident în zona Triaj. Din primele cercetări se pare că una dintre mașini a derapat pe liniile de tramvai și a ajuns pe contrasens.

Două mașini au fost implicate în această după-amiază într-un accident produs în zona Triaj. Un autoturism cu numere de Timiș se îndrepta din centrul civic spre Govândari, însă în curba renumită pentru accidente, șoferul a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, s-a răsucit și s-a lovit de o mașină care circula regulamentar dinspre Govândari spre centrul civic. Tânărul susține că a derapat din cauza liniilor de tramvai.

Din fericire, nimeni nu a suferit răni care să îi pună viața în pericol, însă mașina cu numere de Timiș (marca Citroen) a fost grav avariată. Șoferul ei a scăpat teafăr, însă persoana din dreapta a fost transportată la spital, având răni în zona picioarelor, potrivit declarațiilor conducătorului auto. Tot la spital a ajuns și șoferul celeilalte mașini (Volkswagen) din cauza unui atac de panică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22

GALERIE MEDIATAGURI: accident grav, triaj, resita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...