2018-10-18 19:42


Accident grav pe Calea Timişoarei din Reşiţa

 |  17:28
Accident grav pe Calea Timişoarei din Reşiţa

Circulaţia a fost serios îngreunată pe Calea Timişoarei din Reşiţa după un carambol cu trei autoturisme care s-au ciocnit în apropierea staţiei de alimentare cu carburant de pe sensul spre Centrul Civic. În evenimentul rutier au fost implicate trei autovehicule, un SUV şi două autoturisme, după ce un șofer din Galați nu a respectat distanța regulamentară dintre vehicule iar un altul a încercat să vireze stânga deși marcajul longitudinal era dublă linie continuă. La încercarea de viraj unul dintre autoturisme a oprit, pentru a nu lovi SUV ul implicat în virajul interzis și a fost lovit, din spate, de un al treilea autoturism care, datorită vitezei prea mari de deplasare, nu a putut opri în timp util.

"Au fost sancţionaţi contravenţional atât şoferul care a vrut să vireze pe interzis cât şi acel şofer care nu a păstrat distanţa corespunzătoare în trafic" ne-a transmis agentul principal şef Ancuţa Cheţan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin.

Trebuie spus că, deşi se deplasa cu viteză şi abia obţinuse permisul de conducere, şoferul care nu a păstrat distanţa a fost extrem de agresiv cu jurnaliştii veniţi la faţa locului, încercând chiar să sară la bătaie, fiind totuşi oprit de membrii familiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-03

GALERIE MEDIATAGURI: accident grav, calea timisoarei, resita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...