2019-03-26 12:45


Accident în lanţ în Slovenia. O persoană cu dublă cetăţenie română/italiană a murit

 |  07:23
Accident în lanţ în Slovenia. O persoană cu dublă cetăţenie română/italiană a murit

Ministerul de Externe (MAE) a anunţat, referitor la accidentul în lanţ din Slovenia, că o persoană cu dublă cetăţenie română/italiană a murit în incident, în timp ce alta a fost rănită.

''Ambasada României în Slovenia a fost informată de către autorităţile locale cu privire la producerea, în data de 30 ianuarie 2016, a unui accident rutier în lanţ, soldat cu mai multe victime. În urma accidentului a fost rănită o persoană cu dublă cetăţenie română/italiană, iar o altă persoană tot cu dublă cetăţenie, respectiv română/italiană, a decedat. Potrivit primelor informaţii furnizate de către Spitalul Universitar Ljubljana, starea de sănătate a pacientului rănit este stabilă, viaţa sa nu este în pericol şi, foarte probabil, va putea fi externat în următoarele zile'', a precizat MAE, al solicitarea Mediafax.

Ministerul de Externe a mai anunţat că familia persoanei decedate a decis ca aceasta să fie repatriată în România.

''Misiunea diplomatică română este în legatură atât cu familia cetăţeanului decedat în vederea acordării asistenţei consulare de specialitate, cât şi cu spitalul unde este internat cel de-al doilea cetăţean roman, în vederea monitorizării situaţiei medicale a acestuia'', a completat MAE.

Zeci de automobile şi camioane au fost implicate într-un accident în lanţ, produs în condiţii de ceaţă densă. Poliţia a anunţat că patru persoane au murit, iar 30 au fost rănite. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-01

TAGURI: accident, lant, slovenia, persoana, dubla, cetatenie, romana, italiana, murit, moare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...