2018-12-10 05:03


ACCIDENT în Sibiu. Un TIR a intrat într-o casă pe care a distrus-o în totalitate

 |  10:38
ACCIDENT în Sibiu. Un TIR a intrat într-o casă pe care a distrus-o în totalitate

Un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN 1, în judeţul Sibiu, după ce şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o casă din localitatea Miercurea Sibiului, pe care a distrus-o aproape în totalitate. În urma incidentului nu au existat victime, proprietarii imobilului nefiind acasă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, pe DN 1, la intrarea în localitatea Miercurea Sibiului, un TIR a lovit un imobil.

"În urma impactului, imobilul este distrus aproape în totalitate. Nu există victime, proprietarii plecaseră la serviciu. De asemenea, nu există probleme de trafic, accidentul producându-se în afara părţii carosabile", a precizat Elena Welter, pentru Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu a mai spus că accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere. În urma cercetărilor s-a constatat că şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, a afirmat că la locul accidentului intervin mai multe echipaje pentru a scoate TIR-ul din casă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-06

TAGURI: accident, sibiu, tir, intra, casa, distruge, totalitate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...