2018-11-21 03:59


ACCIDENT PE AUTOSTRADA SOARELUI. Părinţii şi un copil de 5 ani au murit, ceilalţi doi copii sunt răniţi grav

 |  18:28
ACCIDENT PE AUTOSTRADA SOARELUI. Părinţii şi un copil de 5 ani au murit, ceilalţi doi copii sunt răniţi grav

Un copil de 5 ani şi părinţii săi au murit într-un groaznic accident rutier petrecut, în noaptea de marţi spre miercuri, pe Autostrada Soarelui după ce maşina în care se aflau a intrat sub un tir oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii, din cauza exploziei unui cauciuc. Ceilalţi doi copii, de 4 şi 6 ani ai familiei din judeţul Vâlcea care se îndrepta spre mare şi care se aflau în maşină în momentul producerii accidentului sunt foarte grav răniţi.

Teribilul accidentul a avut loc la kilometrul 37 al sensului Bucuresti-Constanta, după ce maşina în care se aflau cei trei copii şi părinţii acestora a intrat sub roţile unui tir care era oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii. Conform spuselor martorilor, tirului oprit pe banda de urgenţă îi explodase un cauciuc, iar şoferul acestuia tocmai ce încerca să monteze triunghiul reflectorizant, însă a fost mult prea târziu pentru familia cu trei copii care se îndrepta în drum spre mare.

Tatăl copiilor care se şi află la volanul maşinii nu a putut evita la timp bucăţile de cauciuc rămase pe şosea în urma exploziei cauciului tirului, a intrat în parapet şi apoi direct sub roţile autoutilitarei parcate pe banda de urgenţă a autostrăzii. Bărbatul a murit pe loc, la fel şi copilul de 5 ani, iar femeia a decedat la Spitalul “Sfântul Pantelimon” din Capitală, în urma rănilor foarte grave. Ceilalţi doi copii, de 4 şi 6 ani, sunt internaţi în Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti unde medicii lupta să le salveze viaţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-04
Citeste si:
Accident. Autocar slovac, răsturnat
Grav accident la Arad: O familie cu un copil, loviţi de tren
Accident cu şase maşini în Bucureşti, provocat de un sofer care a fugit de la locul faptei
Opt copii răniţi în urma unui accident rutier
Tiberiu Niţu: Au fost audiaţi pasageri implicaţi în accidentul din Muntenegru. Confirmă că poliţistul decedat conducea autocarul
Marica, în stare de şoc! Prietenul lui cel mai bun a provocat moartea unui angajat al Ambasadei SUA

TAGURI: accident, autostrada, soarelui, parinti, copil, murit, raniti, grav, mare, masina, tir, marti, miercuri, noapte, explozie, cauciuc, 5, ani, valcea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...