2018-11-15 02:43


UPDATE. Nae Nicolae, finul lui Gigi Becali, a murit într-un accident rutier

 |  11:51
UPDATE. Nae Nicolae, finul lui Gigi Becali, a murit într-un accident rutier

UPDATE, ora 14.54: Circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa - Pantelimon, care a fost închisă miercuri, începând cu ora 10.30, din cauza producerii unui accident rutier la trecerea la nivel cu cale ferată, a fost reluată la ora 14.01, pe firul II, în condiţii de siguranţă, se arată într-un comunicat remis Agerpres de către Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA.

'Din cauza accidentului rutier de la trecerea la nivel cu calea ferată, trei trenuri de călători (IR 1681 Bucureşti - Constanţa, IR 1980 Tulcea - Bucureşti şi IR 1683 Bucureşti - Constanţa) vor ajunge la destinaţie cu întârziere. Pasagerii trenului IR 1681 care circulă pe relaţia Bucureşti - Constanţa vor fi preluaţi de trenul IR 1683 din staţia CF Băneasa', se arată în comunicatul citat. 

UPDATE, ora 12.09: Finul lui Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, Nae Nicolae, a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren de persoane, miercuri, pe Şoseaua Petricani, la trecerea de calea ferată de la ieşire din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov.

Maşina Bentley condusă de Nae Nicolae a fost lovită de un tren de persoane, miercuri, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru Mediafax că persoana aflată în maşină a decedat, autoturismul fiind distrus în proporţie de 90 la sută.

Circulaţia feroviară pe ruta Bucureşti Băneasa - Pantelimon este închisă miercuri, începând cu ora 10.30, din cauza producerii unui accident rutier la trecerea la nivel cu cale ferată, semnalizată cu barieră automată, de la km 11+046, se arată într-un comunicat remis Agerpres de către Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA.

'Trenul IR 1681 care circulă în relaţia Bucureşti - Constanţa a surprins şi lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională. Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului. În acest moment, întârzieri în circulaţia feroviară se înregistrează doar în graficul trenului IR 1681', se arată în comunicatul citat.

CFR SA le cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest accident rutier la trecerea la nivel cu calea ferată Bucureşti Băneasa- Pantelimon, dând asigurări că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-17

TAGURI: nae, nicolae, accident, fin, gigi, becali, pipera, masina, rutier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...