2018-12-17 11:52


ACCIDENT. Un poliţist a murit, altul e grav rănit

 |  11:48
ACCIDENT. Un poliţist a murit, altul e grav rănit

Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă noapte, în urma căruia un poliţist a murit, iar altul a fost grav rănit. Incidentul a avut loc după ce autospeciala de Poliţie cu care agenţii patrulau pe DN 26 a fost acroşată de un autoturism, în dreptul comunei Tuluceşti, din judeţul Galaţi.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi a anunţat, într-un comunicat de presă, că maşina de Poliţie în care se aflau cei doi agenţi se afla în misiune de patrulare pe DN 26 în momentul în care a fost acroşată de un autoturism.

O echipă complexă de cercetare, formată din specialişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, a ajuns de urgenţă la locul accidentului pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul rutier.

Cei doi poliţişti au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din municipiul Galaţi, unul dintre ei murind. Cel de-al doilea a suferit leziuni grave.

"Poliţia Română este alături de familiile celor doi poliţişti şi le va acorda tot sprijinul necesar pentru depăşirea acestor momente extrem de dificile", se mai arată în comunicatul citat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22

TAGURI: accident, politist, murit, moare, grav, ranit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...