2016-12-06 12:28

EVENIMENT


Accident cu taximetrul furat

 |  19:10
Accident cu taximetrul furat

Un tânăr de 19 ani din judeţul Dâmboviţa care nu avea permis de conducere auto a furat un taximetru, ieri-dimineaţă, şi a lovit cu el o autospecială de Poliţie care încerca să-i blocheze drumul. Tânărul, din localitatea dâmboviţeană Tătărani, a furat taximetrul parcat în zona Autogării din Târgovişte. Poliţiştii au instituit filtre pentru prinderea acestuia atât în Târgovişte, cât şi în judeţ. Urmărit pe DN71, până în localitatea Moara Nouă, tânărul nu a respectat semnalul de oprire al agentului de poliţie şi a intrat în autospeciala care încerca să-i blocheze drumul. Nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului, dar maşinile au fost avariate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-09

TAGURI: accident, taximetru, furatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Accident mortal pe centura Bucureștiului IPJ Ilfov a anunţat că un accident mortal a avut loc luni dimineaţa, pe centura Bucureștiului,... 21 Noi 2016 | (0)
Grav accident în Vrancea: patru morți și șase răniți. Traficul este blocat pe DN2 Patru persoane au decedat și alte șase sunt rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un... 22 Noi 2016 | (0)