2018-12-19 03:50


Accidente și aglomerație pe Autostrada Soarelui

 |  12:07
Accidente și aglomerație pe Autostrada Soarelui

Sâmbătă dimineaţă, 15 maşini au fost implicate în cinci accidente pe Autostrada Soarelui. Accidentele s-au soldat cu trei victime, iar traficul rutier este deviat temporar pe rute ocolitoare datorită circulației bara la bară.

Cel mai mai grav accident s-a produs la kilometrul 139, implicând patru autoturisme. Doi copii au fost răniţi uşor şi au primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanţă.

Un alt accident care a implicat mai multe autoturisme a avut loc în apropierea unei benzinării de pe Autostrada Soarelui, iar o persoană a fost rănită.

"Aşa cum am preconizat pentru această perioadă, valorile de trafic au cunoscut o uşoară creştere, în special pe acest sector de drum. Datorită vitezei neadaptate la condiţiile de trafic şi drum, dar şi a nepăstrării distanţei în mers, în acestă dimineaţă pe A2, au avut loc trei tamponări. Una dintre ele s-a soldat cu un grav rănit", a declarat pentru Realitatea TV insp. Augustin Căpâlnaş de la Poliţia Rutieră. Aglomerație mare a fost și la Cenovodă, în apropiere de zona de taxare.

Ca reacție la cele întâmplate pe A2, autoritățile au organizat o razie pentru identificarea şoferilor care depășesc viteza regulamentară și nu respectă conduita de mers, punând în pericol pe ceilalți participanți la trafic. Traficul se desfăşoară cu greutate şi spre munte. Aglomeraţie este chiar şi pe rutele ocolitoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-18
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...