2017-01-21 08:25

EVENIMENT


Accidentele mortale se ţin lanţ în minele patriei

 |  14:13
Accidentele mortale se ţin lanţ în minele patriei

Un lăcătuş mecanic care lucra la exploatarea minieră Peşteana Nord a decedat astăzi de dimineaţă, în jurul orei 3.30. Din primele cercetări s-a stabilit că trupul bărbatului a fost prins între covorul de bandă şi rola ce-l susţinea.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari, însoţiţi de un reprezentant al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au deschis deja un dosar penal, iar cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor şi stabilirii răspunderii judiciare.

Reamintim că în urmă cu două zile, Toader Aioanei, un miner în vârstă de 42 de ani, şi-a pierdut viaţa în mina de uraniu "Botoşanu", din Suceava. Acesta făcea parte din echipa care făcea explozii controlate în mină, iar la un moment dat, când procedura de explozie nu a fost completă, muncitorul s-a dus să verifice ce s-a întâmplat. Exact atunci a avut loc deflagraţia, pirotehnistul nemaiavând nici o şansă de supravieţuire.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image