2016-12-07 22:28

EVENIMENT


Acordul ACTA a primit o lovitură din partea Curţii Europene de Justiţie

 |  10:51
Acordul ACTA a primit o lovitură din partea Curţii Europene de Justiţie

"Nimeni nu poate să urmărească, ce faci pe internet''. Iată decizia Curţii Europene de Justiţie, care da astfel o lovitură controversatului acord ACTA, prin care se doreşte înfiinţarea unei politii a internetului.

Hotărârea judecătorilor din Luxemburg se aplică în toate ţările Uniunii Europene, potrivit stirileprotv.ro.

Decizia Curţii este percepută că o gură de oxigen de cei care se tem că tratatul ACTA îi va obliga pe furnizorii de servicii on-line să controleze traficul de pe net.

Judecătorii europeni au spus foarte clar că: "Administratorul unei reţele sociale online nu poate fi constrâns şi instituie un sistem de filtrare general, care să-i vizeze pe toţi utilizatorii săi, pentru a preveni utilizarea ilicite a operelor muzicale şi audiovizuale".

ACTA are însă o serie de prevederi controversate, cum ar fi să îi oblige pe furnizorii de net să îţi divulge datele personale, dacă transmiţi materiale pentru care se pot percepe drepturi de autor.

Decizia Curţii Europene de Justiţie are putere de lege la nivelul întregii Uniuni Europene.

Iar în acest caz nici România nu poate să ratifice ACTA, spun juriştii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14

TAGURI: acta, acord, lovituraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BIBI
20 Feb 2012

Daca mai era nevoie,iata inca o data Basescu a mers contra vantului. Tot ce face aceasta creatura duhneste a cadavru . In 8 ani a lansat numai initiative care mai de care mai tembele :legea educatiei,a pensiei,a sanatatii,amuncii,etc,etc. Pe unde trece asta nu numai ca se usuca iarba,dar se otraveste aerul apa si padurea.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Simona Halep, locul doi pentru lovitura anului în tenis Simona Halep, locul patru în clasamentul mondial, a primit 21% din voturile fanilor și s-a clasat... 30 Noi 2016 | (0)
VIDEO. Simona Halep, nominalizată pentru cea mai frumoasă lovitură a anului (WTA) Jucătoarea română de tenis Simona Halep se află printre nominalizările finale în ancheta... 21 Noi 2016 | (0)