2018-12-14 05:10


ACUZAȚII GRAVE: Funcționar de Sectorul 4 CONCEDIAT pentru că nu s-a înscris în PSD!

 |  10:48
ACUZAȚII GRAVE: Funcționar de Sectorul 4 CONCEDIAT pentru că nu s-a înscris în PSD!

Colonelul pensionat Simion Lincă, condamnat pentru corupție, din Primăria Sectorului 4 este acuzat că a concediat o colegă cu handicap locomotor pentru că aceasta din urmă a refuzat să se înscrie în PSD. Faptele au fost relatate de către Elenei Lefter, una dintre fostele angajate din Sectorul 4 al Bucureștiului, care a reclamat la DNA neregulile petrecute în Primărie și în instituțiile subordonate, potrivit tolo.ro.

Elena are handicap locomotor accentuat, se deplasează cu greutate. ”M-au tratat rău, au înjurat, dar vă spun toate acestea nu din postura omului cu handicap, ci din postura omului care a făcut Administrație Publică la ASE, mi-am câștigat postul prin concurs și sunt dată afară când nu mai contează decât carnetul de partid”, a povestit Elena Lefter jurnaliștilor. Femeia a relatat că în 2005, că a câștigat postul din cadrul Primăriei Sector 4 prin concurs. În vara lui 2017 însă și-a pierdut locul de muncă ca urmare a desființării postului, la presiunile colonelului. “Așa se procedează când vor să scape de tine. În Primăria Sectorului 4 și în instituțiile subordonate, cum e la Piețe, au fost aduși o groază de militari și polițiști pensionați”, a spus Elena Lefter.

Printre cei sosiți la Primărie se număra și Colonelul Lincă. Acesta i-ar fi spus doamnei Lefter că dacă vrea să rămână angajat ar trebui să se înscrie în PSD. Întrebat  dacă dialogul relatat de angajata concediată e real, directorul de la Piețe, Dan Grecu, a declarat: ”Nu spun că nu a zis. Dar nu comentez cancanuri”,în schimb, Lincă neagă și explică că el însuși nu e membru PSD.

Colonelul acuzat a lucrat la Statul Major al Forțelor Terestre și a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pentru că, alături de alți ofițeri, a schimbat echipament militar scos din uz, subevaluat, cu anvelope Tofan, supraevaluate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-26
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...