2017-01-21 21:46

EVENIMENT


Adio, dar rămân cu tine. Mutu şi-a reziliat contractul cu fraţii Becali, dar va fi impresariat de finul lui Victor

 |  14:05
Adio, dar rămân cu tine. Mutu şi-a reziliat contractul cu fraţii Becali, dar va fi impresariat de finul lui Victor

Suspendatde Fiorentina, Adrian Mutu a decis să pună punct colaborării cu fraţii Ioan şiVictor Becali în speranţa că va primi o nouă şansă la gruparea viola. Noul săuimpresar va fi Pietro Chiodi, nimeni altul decât finul lui Victor Becali.

Înplin scandal cu oficialii din Florenţa, starul român a luat o decizie care i-asurprins pe italieni. A anunţat că şi-a reziliat contractul de impresariere cufraţii Becali şi a transmis un prim mesaj spre împăcare pentru patronul AndreaDella Valle. "Am o singură dorinţă: să revin pe teren. Îmi lipseştefotbalului, am atâta pasiune pentru acest joc. Vreau să joc din nou pentruFiorentina, să aud din nou strigându-se «Il fenomeno», să fac reverenţe şi sămă bucur pentru un gol. Trăiesc cu speranţa de a avea o nouă şansă, de a jucapentru Fiorentina, doar în tricoul viola", a spus Mutu la un post de radioitalian.

Conformpresei din Italia, Ioan Becali este considerat principalul vinovat de şefiiFiorentinei pentru situaţia creată, fiind cel care l-ar fi sfătuit pe Mutu săfugă din cantonament înaintea meciului cu Bologna, astfel că despărţirea dintrecei doi ar fi echivalentă cu revenirea atacantului în lotul lui SinişaMihajlovic.

Defapt, Adrian Mutu va rămâne în continuare sub tutela fraţilor Becali. Dinaceastă lună va fi impresariat de Pietro Chiodi, un italian cu relaţii înfotbalul românesc şi care a fost cununat de Victor Becali. Acesta a devenit,începând de anul trecut, impresar cu acte în regulă sub licenţa FRF, deşisingura sa legătură cu fotbalul a fost faptul că este directorul unei firmecare se ocupă cu terenurile sintetice.

Interesanteste faptul că sediul Mondego România, firma lui Chiodi, se afla la aceeaşiadresă ca biroul de impresariat al fraţilor Becali, într-o clădire de pe CaleaFloreasca din Capitală.

Fiorentina ceremăsuri drastice

Decizialui Mutu de a rupe contractul cu Becali Sport este legată şi de faptul căFiorentina a cerut Colegiului Arbitral al Ligii din Italia să îi suspendeintegral salariul atacantului până în luna iunie, dar şi excluderea sa pe toatăaceastă perioadă. Momentan, atacantul român este suspendat temporar deFiorentina, iar până la luarea unei hotărâri se va pregăti individual subcomanda unui preparator fizic pus la dispoziţie de club.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image