2016-10-24 19:22

EVENIMENT


Adio Jeffrey Franks?!

 |  13:48
Adio Jeffrey Franks?!

Şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional în România, Jeffrey Franks, a lăsat să se înţeleagă că urmează să fie schimbat din funcţie de şefii săi de la Washington, deoarece mandatul său de patru ani se apropie oricum de sfârşit.

”Sunt oprit de oameni pe stradă, des. De multe ori vor să îmi mulţumească pentru munca pe care am făcut-o până acum în România. Alţii vor să facă poze cu mine. Sunt şeful misiunii FMI în România de trei ani. În mod normal, şefii de misiuni stau trei sau patru ani, deci e posibil să existe o schimbare, dar nu am informaţii concrete despre acest subiect”a declarat Jeffrey Franks pentru RTV, care a mai adăugat că în cei 3 ani petrecuţi până acum în România a ajuns să se îndrăgostească de ţara noastră.

Oficialul american spunea în urmă cu câteva zile, că acordul României cu FMI va continua, indiferent de ce Guvern va conduce ţara. “Încerc să lucrez cu oricine e la Putere pentru binele ţării. Nu văd niciun motiv pentru care acest eveniment ar avea vreun impact asupra acordului. Ne aşteptăm ca acordul să continue”, a încheiat şeful


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-22

TAGURI: Jeffrey_franks, adio, FMI, romania, acordComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ELENA
10 Feb 2012

e oprit de oamenii de pe strada? care strada? de la noi? si ce, sa faca poze? cred ca era in alt stat si nu sia dat seama, ca la noi nimeni nu vrea sa faca poze cu distrugatorii de tara, exceptand tradatorii, bineinteles.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Acord fals. Scandal M10-ALDE Scandal politic, după ce Departamentul de comunicare al ALDE a anunțat semnarea unui acord de... 13 Oct 2016 | (1)
Eșec la reuniunea pentru Siria. Un nou armistițiu mai are de așteptat acordul diplomaților Reuniunea de la Lausanne pe tema războiului din Siria, la care au participat reprezentanţii... 16 Oct 2016 | (0)