2017-01-24 23:25


Adormit la volan, a lovit tot ce a avut în cale

 |  18:39
Adormit la volan, a lovit tot ce a avut în cale

O maşină de lux a lovit, ieri-dimineaţă, un bărbat aflat pe trotuar, în cartierul Crângaşi din Bucureşti, după ce şoferul a adormit la volan, după cum a declarat chiar el poliţiştilor.

Din cauza vitezei foarte mari şi a faptului că aţipise, tânărul de 31 de ani a lovit cu maşina BMW un autobuz aflat în staţie, a dărâmat o cabină telefonică, a smuls un pom din pământ, după ce a lovit şi un pieton. Acesta din urmă a fost transportat în stare gravă la spital. Mai mulţi martori susţin că şoferul a fugit de la locul accidentului, în locul său prezentându-se ca autor un prieten. Poliţiştii urmează să stabilească dacă aşa s-a întâmplat.

Potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, „în jurul orei 6.20, V. Marius, de 31 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca BMW pe Şoseaua Virtuţii, dinspre Podul Grant către Bdul Constructorilor. Când a ajuns la staţia RATB P-ţa Crângaşi, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a tamponat stânga spate un autobuz staţionat şi, după ce l-a depăşit, a pătruns pe trotuarul din dreapta avariind o cabină telefonică. De asemenea, a surprins şi accidentat grav un bărbat în vârstă de 33 de ani care se afla pe trotuar, acesta rămânând internat în spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero”. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, şoferul le-ar fi declarat poliţiştilor că se întorcea de la serviciu şi era foarte obosit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-02



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image