2018-12-15 03:24


Adrian Sârbu, audiat la DNA în dosarul creditelor frauduloase luate de la BRD

 |  13:59
Adrian Sârbu, audiat la DNA în dosarul creditelor frauduloase luate de la BRD

Adrian Sârbu a venit, joi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat în dosarul creditelor frauduloase luate de la BRD, transmite Agerpres.

Omul de afaceri nu a dorit să facă declaraţii la intrarea în sediul DNA. 

Şi Sorin Roșca Stănescu a fost audiat, joi, la DNA, în dosarul creditelor luate de la BRD.

"Ma aflu in acest loc şi nu in altă parte, nu fiindca m-as simti cu ceva vinovat pentru vreo incalcare a unei legi, ci pentru ca m-am luptat cu sistemul. Aşa am făcut întotdeauna. Am facut-o pe vremea lui Ceausescu şi cu toti ceilalti sefi de stat. În acest moment, acest sistem este mâna lui Traian Băsescu, este controlat in continuare de Traian Basescu. Acesta este motivul pentru care  ma aflu aici. Am primit avertismente sa ma potolesc si sa nu mai scriu despre sistem. Nu voi renunţa să o fac", a declarat Sorin Roşca Stănescu, la sosirea la DNA.

Chestionat cum a luat creditul, acesta a spus: "Dincolo de ce am spus ca sunt absolut inocent în privinţa asta, sunt executat cu toate bunurile mele, cu toate conturile pe care le-am avut cu mult inainte sa se declanseze vreo ancheta. Nu am avut nimic de castigat de pe urma acestui credit".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-14

TAGURI: adrian sarbu, audiat, dna, dosar, credit, fraudulos, brd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...