2018-12-17 21:23


Adrian Sârbu, la Parchetul General pentru audieri în dosarul Mineriada

 |  10:09
Adrian Sârbu, la Parchetul General pentru audieri în dosarul Mineriada

Omul de afaceri Adrian Sârbu a venit joi dimineaţa, la Parchetul General, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul "Mineriada".

În cursul anului 2016, procurorii militari au audiat sute de persoane în acest dosar, printre care și fostul președinte Ion Iliescu. Acesta a fost pus sub acuzare pentru infracțiuni contra umanității, constând în reprimarea violentă a manifestației din Piața Universității.

De asemenea, în acest dosar mai sunt cercetați amiralul în rezervă Emil "Cico" Dumitrescu, fostul director al SRI Virgil Măgureanu, Cazimir Ionescu, fost vicepreședinte al Consiliului Provizoriu de Uniune Națională (CPUN), fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, fostul premier Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu.

Potrivit anchetatorilor, Ion Iliescu, în calitate de președinte al CPUN, a decis reprimarea violentă a manifestației din Piața Universității prin declanșarea unui atac asupra populației civile în iunie 1990, urmat de aducerea minerilor din Valea Jiului în Capitală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-20

TAGURI: adrian sarbu, parchet, general, audieri, dosar, mineriada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
20 Oct 2016

MAI CE BAIAT BUN....AI ADUS "MINERII" CU AUTOBUZELE....DUPA AIA TOT VOI LE-ATI DAT FOC CA SA DATI VINA PE BIETII OAMENI DIN PIATA UNIVERSITATII....PAI ADOLF HITLER SAU STALIN ERAU NIMICA TOATA IN COMPARATIE CU VOI...CIUMA BOLSEVICO-MAFIOTA "SUB ACOPERIRE"......TELEVIZIUNEA LUI "GURU BIVOLARU"....BORDELUL KOMINTERNIST "KUSHER"
ROUTER
20 Oct 2016

Pentru tânără democrație românească a fost halucinant.O mare rușine pe obrazul Românie.
CROCODILUL RESAPAT
20 Oct 2016

CE DESTEPT SUNT....CAT DE INTELIGENT M-A NASCUT MAMICUTA MEA>>>>>>>CE LE STIU EU PE TOATE
Random imageUltimele stiri


loading...