2019-02-23 04:54


Adrian Sobaru va fi operat în câteva zile. Săptămâna viitoare ar putea fi externat

 |  18:19
Adrian Sobaru va fi operat în câteva zile. Săptămâna viitoare ar putea fi externat

Starea sănătăţii lui Adrian Sobaru, bărbatul care s-aaruncat joi dimineaţă de la balconul Parlamentului, este stabilă şi ar putea fioperat peste câteva zile, medicii estimând că săptămâna viitoare ar putea fiexternat.

"Starea este stabilă. A avut mari dureri de cap. Vafi operat până la sfârşitul săptămânii pentru a-i fi redresate fracturile de lanivelul frunţii", au declarat, pentru MEDIAFAX, membri ai echipeimedicale.

Adrian Sobaru, angajatul TVR, are fracturi la niveluloaselor frontale, a nasului şi globilor oculari, însă nu are nicio leziune caresă îi pună în pericol viaţa, declara, joi, managerul Spitalului Universitar deUrgenţă Bucureşti (SUUB), Cătălin Cârstoiu.

De asemenea, Cârstoiu spunea că echipa de la SUUB se ocupă doar de parteamedicală, motivaţia tentativei de sinucidere urmând să fie explicată de AdrianSobaru şi de psihologi.

Managerul adăuga că orice tentativă suicidară are şi o componentăpsihologică, iar aceasta va fi abordată de specialişti.

"Motivaţia acestui gest este treaba unor oameni care se ocupă de acestaspect", a spus Cârstoiu.

în semn de protest, elstrigând: "Boc, aţi luat drepturile copiilor". Sobaru a căzut de la odistanţă de cinci metri peste unul dintre pupitrele sălii de plen, pe care l-aşi rupt.

Surse din TVR spuneau că Adrian Sobaru şi-ar fipremeditat demersul, pentru că nu era programat la filmarea de joi dinParlament, dar a cerut să meargă în locul unui coleg.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-07-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...