2018-12-17 10:33


Adriean Videanu, AUDIAT la Parchetul General. Care sunt ACUZAȚIILE

 |  16:10
Adriean Videanu, AUDIAT la Parchetul General. Care sunt ACUZAȚIILE

Fostul ministru și primar al Bucureștiului Adriean Videanu a fost audiat la Parchetul General într-un dosar legat de repartizarea unui teren în nordul Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, dosarul a fost deschis în urma unei plângeri pentru abuz în serviciu, depuse în anul 2009 de o societate comercială, care reclama modul în care Adriean Videanu a repartizat, pe vremea când era primar general al Capitalei, un teren pe care s-a construit Satul Francez.

În octombrie 2016, Tribunalul Bucureşti a admis o plângere depusă de SC Ruxandra Trading SRL împotriva unei ordonanţe a Parchetului General, prin care procurorii au clasat acest dosar.

Instanţa a decis trimiterea dosarului la Parchetul General în vederea completării urmăririi penale sub aspectul săvârşirii de către Adriean Videanu a infracţiunii de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-01

TAGURI: adriean videanu, audiat, parchetul general, dosar, teren
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAI LĂSAȚI-O !
01 Feb 2018

TOȚI BORFAȘII POLITICI, INDIFERENT DE CULOARE, ÎI ARĂTAȚI BA PE LA DNA, BA PE JUSTIȚIE, PLIMBÂNDU-SE LA SOARE, CU RÂNJETUL SPECIFIC - CRETIN, SATISFĂCUT CĂ NU VOR PĂȚI NICI PE DRACU GHEM! BĂIEȚII CU OCHI ALBAȘTRI, DNA-UL, JUSTIȚIA...ȘTIU DE CE! Ne luați de fazani de prea multe ori și de prea muți ani, NU CREDEȚI?!
Random imageUltimele stiri


loading...