2017-01-19 21:45

EVENIMENT


Agentul peşte. Un fost poliţist le oferea colegilor lui sex cu minore pentru 100 de lei partida

 |  19:25
Agentul peşte. Un fost poliţist le oferea colegilor lui sex cu minore pentru 100 de lei partida
Poliţistul vasluian concediat anultrecut, după ce a făcut striptease şi s-a jucat cu pistolul din dotare lapetrecerea iubitei sale, a fost reţinut miercuri pentru trafic cu minori.Anchetatorii au descoperit că acesta, în timp ce era poliţist, racola fete pecare le obliga să se prostitueze. Tot el găsea şi clienţii, printre colegii deserviciu, poliţişti şi jandarmi. Tariful unei partide de sex era între 50 şi100 de lei.

Alin Remus Patrichi (28 de ani),poliţistul care în toamna anului trecut a fost destituit după ce s-a lăsatfotografiat făcând striptease şi jucându-se cu pistolul din dotare lapetrecerea de majorat a iubitei sale, a fost reţinut pentru proxenetism. Patrichieste acuzat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de CrimăOrganizată şi Terorism Vaslui că ar fi racolat mai multe tinere din oraş şi dinlocalităţile limitrofe pe care le-ar fi obligat să se prostitueze. Anchetatoriiau reuşit până acum să obţină mărturia unei tinere de 17 ani, care a declaratcă Patrichi a trimis-o în mai multe locuri din oraş, unde s-a prostituat pentrusume cuprinse între 50 şi 100 de lei. Potrivit procurorilor, reţeaua deprostituţie s-a dezvoltat în perioada 2009-2010, timp în care Alin RemusPatrichi era angajat al Poliţiei Vaslui, în cadrul Biroului de Ordine Publică.Mai mult, anchetatorii susţin că de serviciile minorelor trimise la produs deAlin Patrichi s-ar fi bucurat mai mulţi poliţişti şi jandarmi. Surse apropiateanchetei spun că cel puţin zece poliţişti şi jandarmi ar fi beneficiat seserviciile sexuale oferite de fetele lui Patrichi.

Surse din cadrul Poliţiei şiJandarmeriei au declarat pentru “Puterea” că a fost declanşată o anchetăinternă, iar agenţii şi militarii care ar fi apelat la serviciile prostituateiriscă să fie excluşi din sistem dacă se dovedeşte că aceasta era minoră, iar eiştiau acest lucru. Altfel, ei riscă doar sancţiuni disciplinare pentru că auîncălcat codul etic.

„Ştiam că este o anchetă care îlvizează pe Alin Remus Patrichi, însă nu am ştiut că şi alţi poliţişti au apelatla serviciile unor prostituate“, a spus Mihai Carp, comandantul InspectoratuluiJudeţean de Poliţie Vaslui.

Dorea să organizeze o trupă de dans

Alin Remus Patrichi a fost adus laTribunal, unde urmează să afle dacă va primi mandat de arestare preventivă.„Sunt nevinovat!“, a declarat fostul poliţist jurnaliştilor.

Avocatul lui Patrichi a declarat:„Clientulmeu este nevinovat. Cerem cercetarea lui în stare de libertate pentru căacuzele care i se aduc sunt nereale. Cum vă închipuiţi că prietena lui, desprecare se spune că îl acuză de proxenetism, s-ar fi împăcat cu el? Cine ar sta cuun asemenea om?“, a spus Eduard Prisacaru, avocatul lui Alin Remus Patrichi. Fostulpoliţist nu a recunoscut acuzaţiile şi a susţinut că dorea să organizeze otrupă de dans cu care să plece în Anglia.

Şi-a amanetat legitimaţia la cămătari

Alin Remus Patrichi a fost dat afarădin Poliţie în septembrie anul trecut, după ce au fost făcute publice mai multefotografii în care apărea alături de un jandarm, îmbrăcaţi în uniformă şimânuind armamentul din dotare, la o petrecere privată. Cei doi formau o echipămixtă şi se aflau în timpul serviciului. Aceştia s-au abătut de la traseul pecare îl aveau de urmat şi de supravegheat în fiecare noapte şi au intratîntr-un restaurant de la periferia Vasluiului, unde prietena agentului de poliţieîşi serba ziua de naştere. Ulterior, după o anchetă internă, poliţistul a fostconcediat.

Acesta mai fusese sancţionatdisciplinar în urmă cu doi ani, după ce şi-a amanetat legitimaţia de serviciucămătarilor din Iaşi. Totodată, agentul a fost acuzat de o tânără că a lovit-oşi a încercat să o violeze.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-31

Mai multe imagini:
Agentul peşte. Un fost poliţist le oferea colegilor lui sex cu minore pentru 100 de lei partida
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image