2016-12-10 05:19

EVENIMENT


AJUTOR - Ne surclasează la plaje, dar tot noi le dăm nisip

 |  14:34
AJUTOR - Ne surclasează la plaje, dar tot noi le dăm nisip

Cantităţile mari de zăpadă care au căzut în ultima perioadă în sud-estul Europei au început să se topească, iar acum urmează inevitabil inundaţiile. Vecinii bulgari ne cer disperat ajutorul în acest sens, iar acesta constă în saci de nisip, care să stăvilească apele revărsate. Asta în ciuda faptului că sunt vestiţi pentru plajele lor imense, care arată mult mai bine decât cele de pe litoralul românesc.

“Am decis acordarea unui ajutor de urgenţă constând în 80.000 de saci de nisip, bunuri care vor proveni de la rezervele Administraţiei Naţionale Apele Române. Am fost informat de şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă că aceste bunuri vor ajunge mâine în Bulgaria”, a spus premierul interimar Cătălin Predoiu.

Regiunile cele mai afectate de inundaţii sunt cele din sudul Bulgariei, regiunea Haskovo, acolo unde un baraj de acumulare s-a rupt.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-06

TAGURI: Bulgaria, saci_nisip, ajutor, romania, plajeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Schemă de ajutor pentru ajutorarea IMM-urilor Executivul a aprobat joi elaborarea unei scheme de ajutor de tipul "ScaleUp" pentru stimularea... 08 Dec 2016 | (0)
Rusia vrea să profite de Dodon și Radev Rezultatul alegerilor prezidențiale din Republica Moldova și Bulgaria, unde au câștigat... 23 Noi 2016 | (0)