2017-01-16 12:54

EVENIMENT


Alba Iulia: Profesor trimis în judecată pentru dezvăluirea subiectelor la Bac

 |  15:30
Alba Iulia: Profesor trimis în judecată pentru dezvăluirea subiectelor la Bac
Unprofesor la un grup şcolar din Abrud a fost deferit justiţiei pentrufacilitarea promovării bacalaureatului de candidaţi, furnizându-le acestora, cucâteva zile înainte de examen, subiectele la proba de Limba şi literaturaromână. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Alba Iulia.

ProcuroriiDirecţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizata şiTerorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus, vineri,trimiterea în judecată a lui Ioan Sorin Ţontea, pentru transfer neautorizat dedate dintr-un sistem informatic şi permiterea accesului unei persoaneneautorizate la informaţii ce nu sunt destinate publicităţii. Potrivit DIICOT,în calitate de profesor în cadrul Comisiei de bacalaureat de la centrul deexamen din cadrul Grupului Şcolar “Horea Cloşca şi Crişan” din oraşul Abrud, depe calculatorul de la centrul de examen a copiat subiectele la proba de Limbaşi literatura Română, ce urma a fi susţinută în zilele următoare şi le-atransferat unor candidaţi la examenul de bacalaureat, permiţându-le acestora săaibă acces la informaţii care, la acea dată, nu erau destinate publicităţii, înscopul de a le facilita promovarea examenului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638936-02-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGETA
09 Iul 2010

cum sa divulge subiectele cu cateva zile mai inain te? sunt mai multe varia nte si dintre ele se extr age una in ziua examenulu i, in jur de ora 9 dimine ata,tocmai pentru a se ev ita astfel de situatii.

Adauga un comentariu

Random image