2019-03-26 00:53


ALERTĂ. Se încearcă DETURNAREA coloanei de manifestanţi de la PROTESTUL care va pleca din Piaţa Universităţii?

 |  14:14
ALERTĂ. Se încearcă DETURNAREA coloanei de manifestanţi de la PROTESTUL care va pleca din Piaţa Universităţii?

Într-o postare pe Facebook, comunitatea Coruptia ucide atrage atentia că deţine informaţii sigure ca exista riscul ca la marsul de protest programat sambata seara sa se incerce "deturnarea coloanei de manifestanti in directia Palatului Cotroceni prin infiltrarea unor persoane care sa sugereze aceasta directie, dar si prin alte metode care sa determine modificarea traseului".

Mesajul comunitatii Coruptia ucide: ATENTIE Din surse de informare de incredere aflam ca exista posibilitatea unor incercari de deturnare a coloanei de manifestanti in directia Palatului Cotroceni prin infiltrarea unor persoane care sa sugereze aceasta directie, dar si prin alte metode care sa determine modificarea traseului. E important sa tinem ochii deschisi si sa ne pastram prioritatile. Dupa intalnirea cu grupurile care vin din tara si diaspora, ce ne propunem pentru protestul de astazi este:

18:00 Ne adunam in Piata Universitatii 19:30 Plecam in mars catre Casa Poporului (cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara (Avocatul Poporului, CCR, CNA) 21:00 Palatul Parlamentului In seara aceasta protestam impotriva modificarilor legilor justitiei care au fost aprobate de Parlament si impotriva modificarilor codurilor penale care au fost anuntate. Nu uitam de codul fiscal sau de formularul 600, nici de criza economica in care coalitia de la guvernare a dus tara (puterea de cumparare a scazut dramatic din cauza inflatiei, cursul EURRON se afla la maxim istoric, peste 4.66, iar datoria externa a Romaniei a crescut cu 1.3 miliarde EUR in primele 10 luni ale lui 2017). Si nu uitam de dispretul pentru democratie si transparenta al PSD-ALDE-UDMR. Schimbarea incepe cu noi si nu se termina niciodata. E un drum lung, iar perseverenta noastra in fata coruptiei le va da si celorlalti increderea si speranta ca puterea este de fapt in mainile noastre.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-20
Citeste si:
PROTEST de amploare anunțat pentru SÂMBĂTĂ seară în Piața UNIVERSITĂȚII. Pe ce traseu vor pleca în marș demonstranții

TAGURI: deturnare, protest, piata universitatii, infiltrare, persoane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@ CUCUVEAUA....
20 Ian 2018

CHIAR SUNT AVORTONI TOTI CEI CE PUN BOTUL LA ASTFEL DE .....PROVOCARI
HADRIAN
20 Ian 2018

Gealatii PSD-ALDE stiu ce trebuie sa faca. Au scoala NKVD-ista, KGB-ista si FSB-ista. Ii cunoastem, i-am suportat, am suferit, dar nu am murit! Daca nu au dus la bun sfarsit scopul lor nu suntem noi de vina. Dar nu le va mai merge. E bine sa stie.
LEVST.
21 Ian 2018

Mai toate aceste manifestatii sunt "cu bilet de voie" si sunt bine infiltrate, deturnarea acesteia -de acum- a fost pregatita din momentul aparitiei ideii, toata miscarea a fost deturnata de la inceput , prin -pur-si-simpu- deturnarea datei/zilei in care s-a programat, adica sambata si eventual continuata duminca, TOCMAI PENTRU a NU PRINDE pe cei viazti, la stramtoare, dimpotriva acestia sun retrasi prin statiuni montane, sau oriunde, unde rad ( la caldura, fripturi si spritzuri)de se prapadesc, de "miscarile de mase"...Intr-adevar miscari de mase, insa de mase de carne, si -la timpul potrivit- carne de tun...Garantat!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...