2016-12-09 17:35

EVENIMENT


Alimente mai scumpe din martie

 |  20:10
Alimente mai scumpe din martie

Preţurile produselor alimentare ar putea înregistra, la începutul lunii martie, o creştere la raft de circa 5 -7 procente, din cauza majorării preţurilor la combustibili, energie şi gaze naturale, pe parcursul anului 2011, a declarat, marţi, preşedintele Sindalimenta, Dragoş Frumosu, informează Agerpres.

„Atât timp cât cei mai mulţi procesatori nu au crescut preţul anul trecut, pentru că le-au scăzut vânzările din cauza puterii mici de cumpărare, nu mai pot merge un an cu aceleaşi preţuri pentru că vor fi obligaţi să închidă”, a precizat Frumosu. Acesta a arătat că în acest an s-au produs sensibile majorări ale preţurilor la anumite produse alimentare, cum ar fi o creştere de 3-4% la lapte, dar care reprezintă influenţe normale pentru perioada de iarnă din cauza producţiei mai mici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Dragos_Frumosu, alimente, pretComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Zece alimente care ne provoacă somnul Deseori ni se întâmplă să fim cuprinși de o stare de somnolență deși tocmai ne-am trezit... 26 Noi 2016 | (0)
Banca Locală de Alimente Sector 6 Astăzi se lansează prima bancă de alimente înfiinţată de o autoritate locală din România,... 06 Dec 2016 | (0)