2016-10-25 15:16

EVENIMENT


Alimente mai scumpe din martie

 |  20:10
Alimente mai scumpe din martie

Preţurile produselor alimentare ar putea înregistra, la începutul lunii martie, o creştere la raft de circa 5 -7 procente, din cauza majorării preţurilor la combustibili, energie şi gaze naturale, pe parcursul anului 2011, a declarat, marţi, preşedintele Sindalimenta, Dragoş Frumosu, informează Agerpres.

„Atât timp cât cei mai mulţi procesatori nu au crescut preţul anul trecut, pentru că le-au scăzut vânzările din cauza puterii mici de cumpărare, nu mai pot merge un an cu aceleaşi preţuri pentru că vor fi obligaţi să închidă”, a precizat Frumosu. Acesta a arătat că în acest an s-au produs sensibile majorări ale preţurilor la anumite produse alimentare, cum ar fi o creştere de 3-4% la lapte, dar care reprezintă influenţe normale pentru perioada de iarnă din cauza producţiei mai mici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Dragos_Frumosu, alimente, pretComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

MAI: Alimentele scoase de la Rezervele de Stat au ajuns în localitățile afectate de inundaţii din Galați Ministerul de Interne (MAI) a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că alimentele scoase... 14 Oct 2016 | (0)
A fost adoptată Legea combaterii risipei alimentare Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege care prevede combaterea risipei... 18 Oct 2016 | (0)