2016-10-27 10:08

EVENIMENT


Alina Gorghiu, audiată la ÎCCJ în dosarul lui Mihail Vlasov

 |  09:43
Alina Gorghiu, audiată la ÎCCJ în dosarul lui Mihail Vlasov

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a venit miercuri, la ÎCCJ, pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul lui Mihail Vlasov, fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR).

"Statutul de martor este unul normal într-o democrație. Voi răspunde la toate întrebările instanței", a afirmat Alina Gorghiu la intrarea în sediul Instanței supreme, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: alina gorghiu, audiata, iccj, dosar, mihail vlasovComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PARADISUL CRACILOR
19 Oct 2016

?AFACEREA ARABOIULUI SI RODIPET , CIND A DISTRUS PRESA SCRISA , CUM RAMINE ? SAU AFACERILE LUI TASU SI PINALTI DE LA ENERGIE ?
CROCODILUL FLAMAND
19 Oct 2016

ENERGIA "IEFTINA" A LUI PINALTI ERA DE FAPT RISTEA PRIBOI....SECURIST NOTORIU CARE A CAPUSAT MILIARDE DE EURO DIN BANII STATULUI CU FIRME DIN BULGARIA SI PIATRA NEAMT...CAPITALISTII "KUSHER" DE CUMETRIE DIN CIORDI-STAN KUSHER-STAN
ANONIM
19 Oct 2016

ASTAI DOVADA CA SI CIOCIOLINA PNL-ista FACE PARTE DINTR-O MAFIE CARE A DISTRUS RO

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alina Gorghiu susţine că nu a citit în totalitate proiectul de lege al lui Mihail Vlasov Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri, că nu a citit "în totalitate" proiectul... 19 Oct 2016 | (0)
Alina Gorghiu, audiată în dosarul Turceni-Rovinari Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, va fi audiat ca martor în dosarul Turceni-Rovinari, judecătorii... 14 Oct 2016 | (0)