2017-01-19 00:32

EVENIMENT


Alo, Jandarmeria! Huliganii vin iar în Piaţa Universităţii!

 |  16:26
Alo, Jandarmeria! Huliganii vin iar în Piaţa Universităţii!

Galeriile echipelor de fotbal din Bucureşti vor fi din nou prezente luni seara în , potrivit unor informaţii de ultimă oră. Suporterii se vor întâlni iniţial în mai multe locuri din Capitală, urmând ca la ora 19.00 să ajungă la Universitate.

Jandarmeria a anunţat luni că o parte din galeria Petrolului Ploieşti a fost prezentă la. Opt suporteri ploieşteni au fost duşi la Poliție şi amendaţi pentru port de arme albe în locurile publice.

Comunicatul suporterilor echipei STEAUA:

“Referitor la stirile vehiculate in mass-media, legate de participarea <<galeriilor de fotbal>> la protestele din Piata Universitatii, Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) tine sa faca urmatoarele precizari punctuale:

AISS este o organizatie apolitica, al carei unic scop este promovarea si mentinerea valorilor clubului sportiv Steaua Bucuresti. Apartenenta unui cetatean sau a unui grup de cetateni la o asociatie sau orice alta forma de organizare reprezinta un drept consfiintit de Constitutia Romaniei. De asemenea, libertatea de exprimare si intrunirile (mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri) se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic.

Avand in vedere aceste aspecte, consideram cel putin inoportune categorisirile facute de catre anumite parti ale presei sau ale , care impart, in relatarile ce se vor a fi impartiale, manifestantii in “suporteri, apartenenti ai galeriilor de fotbal” si restul protestatarilor.

Suporterii echipelor de fotbal sunt cetateni ai Romaniei si au drepturi egale cu orice alt cetatean. Nimeni – conducerea Asociatiei sau lideri ai grupurilor de suporteri – nu poate nici ingradi aceste drepturi si nici <<recomanda>>, asa cum am fost sfatuiti, membrilor si simpatizantilor sa ramana in casa pe durata protestelor.

Indiferent de convingeri politice, ideatice si economice, realitatile unor conditii de trai mizere, ale tineretului deznadajduit de un viitor sumbru sau ale unei intreg sistem politic viciat si nepasator, vor impinge oricand o clasa sociala activa si tanara, precum majoritatea suporterilor stelisti, la proteste stradale.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-16

TAGURI: jandarmi, piata_universitatii, huligani, protest, violenteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image