2019-03-24 03:02


Ambasada Israelului, reacție la GAFA lui Petre Daea: Suntem CONSTERNAȚI

 |  14:06
Ambasada Israelului, reacție la GAFA lui Petre Daea: Suntem CONSTERNAȚI

Ambasada Israelului arată că israelienii sunt ”consternați”, după ce ministrul Agriculturii din România, Petre Daea, a comparat arderea porcilor cu uciderea evreilor nevinovați în lagărul de la Auschwitz.

Ambasada Statului Israel își exprimă consternarea și dezamăgirea cu privire la afirmațiile domnului Ministru al Agriculturii, Petre Daea, care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu uciderea evreilor nevinovați în lagărul de la Auschwitz: "Sperăm, totuși, că o astfel de asociere a fost făcută de Ministrul Daea din pricina lipsei de informare aprofundată asupra a ceea ce înseamnă Holocaustul și Auschwitz, fără intenția de a dezonora memoria milioanelor de victime.

Holocaustul, o tragedie condamnată de România, care s-a soldat cu moartea a șase milioane de evrei, nu trebuie niciodată uitat, trivializat sau minimalizat. România a făcut progrese extraordinare în domeniul studierii, educației și comemorării Holocaustului, demersuri care, suntem convinși, vor continua și în viitor. Această pagină neagră a istoriei nu trebuie sã se repete. În acest sens, niciun efort nu este prea mare pentru ca tinerele generații, și nu numai, să cunoască și să înțeleagă istoria Holocaustului.

Ne așteptăm ca, pe viitor, terminologia legată de Holocaust să nu mai fie folosită într-un context fără legătură cu acesta.".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-26

TAGURI: ambasada israel, daea, Auschwitz
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Iul 2018

pai si Einstein la fel a zis..prostia omeneasca nu are limite,si nici tratament//Alte boli se trateaza dar prostia te nasti cu ea,o cari dupa tine toata viata,nu doare(ca toti prostii ar urla pe strada)si mai ales niciun prost nu stie ca e prost si nici nu ar vrea sa recunoasca//Einstein a zis exact asa-cu cat aflu mai multe imi dau seama cat de prost am fost inainte.........si a avut dreptate...nici macar savantii nu pot sa stie totul//Dar cine ar trebui sa ia o hotarare radicala de tipul FARA PROSTI SI PROASTE IN POLITICA?...ca noi in Romania degeaba stim asta,se pare ca nu avem niciun felde varianta practica de pus in aplicare.....ceva un test grila ca la clasa a 4-a....dacanu treci testul pleci acasa.....sa stii sa numeri pana la 10(dar nu pe degete)....sa cunosti toate literele alfabetului...etcetera..Sau sa aducem niste aparate de masurat IQ care sa plece de la 50..cine are sub 50 sa dispara din politica
ANONIM
26 Iul 2018

Va scremeti mai prostilor propagandistii raului ,va scremeti sa faceti din tantar armasar doar doar va va baga si pe voi cineva in seama Ati vazut ca nici nu va baga in seama anbasada israelului Stiu si ei ce podoabe sunteti!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...