2019-02-21 22:15


Ambasadorul Hans Klemm, MESAJ de Ziua Independenţei: Prioritatea rămâne promovarea SECURITĂȚII şi DEMOCRAȚIEI

 |  09:44
Ambasadorul Hans Klemm, MESAJ de Ziua Independenţei: Prioritatea rămâne promovarea SECURITĂȚII şi DEMOCRAȚIEI

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, spune, într-un mesaj video transmis marţi, de Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii, că în acest an SUA sărbătoresc 241 de ani de la Declaraţia de Independenţă, dar şi 20 de ani de Parteneriat Strategic între România şi Statele Unite, iar prioritatea rămâne promovarea securităţii, a democraţiei şi statului de drept şi a prosperităţii.

“Bine v-am regăsit. Azi este 4 iulie şi sărbătorim 241 de ani de la Declaraţia de Independenţă a Statelor Unite ale Americii. Anul acesta aniversăm şi 20 de ani de Parteneriat Strategic între România şi Statele Unite. Acest parteneriat a fost recent ferm reconfirmat de preşedintele Trump şi preşedintele Iohannis, la Casa Albă de la Washington.

Privind spre viitor, eu şi Ambasada SUA vom colabora acum cu prietenii noştri români pentru a consolida Parteneriatul Strategic în toate dimensiunile sale. Priorităţile noastre rămân promovarea securităţii, promovarea democraţiei şi statului de drept şi promovarea prosperităţii. Vă invităm să sărbătoriţi alături de noi Ziua Independenţei SUA”, spune ambasadorul american la Bucureşti, Hans Klemm, într-un mesaj video transmis marţi, citat de News.ro.

La recepţia oferită de Ambasada SUA la Bucureşti, de Ziua Independenţei, vor lua parte şi preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

TAGURI: ambasador, hans klemm, ziua independentei, democratie, securitate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Iul 2017

ar trebui sa sarbatoriti in special ziua cand USA a scapat de MAFIA HITLERRY-FAKE NEWS-CLINTON........TRUMP DRAIN THE SWAMP
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...