2019-01-17 11:03


Ambasadorul SUA, APEL la stabilitate pentru premierul Viorica Dăncilă

 |  20:27
Ambasadorul SUA, APEL la stabilitate pentru premierul Viorica Dăncilă

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România a trimis un mesaj Guvernului Dăncilă. Urează succes noului Cabinet, dar se arată îngrijorat că într-un singur an s-au schimbat trei guverne şi spune că este nevoie de stabilitate. Ambasadorul a adăugat că doreşte să aibă o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă.

„Am auzit declarații ale prim-ministrului care a spus că vrea să implementeze programul de guvernare al coaliției. Încă nu știu exact care vor fi prioritățile ei. Aștept o ocazie potrivită în viitorul apropiat pentru a mă prezenta prim-ministrului și să îi urez personal succes”, a spus Hans Klemm.

„Bineînțeles, nu este o situație ideală. Predictibilitatea şi stabilitatea cred că sunt foarte importante pentru România, de asemenea și pentru partenerii ei. Sper că de acum vom intra într-o perioadă de stabilitate”, a adăugat ambasadorul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-31

TAGURI: ambasador, sua, hans klemm, viorica dancila, premier, mesaj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAHAHA!
30 Ian 2018

Tare! Ce zice nenea ăsta? Că vrea să-i ureze SUCCESURI?! Deci, îi place de coana Vasilica! Ce să-i faci?! E BLONDĂ! Blondă, blondă...dar a făcut cur extra-plat pe la Bruxelles ca euro-kkt! Și-a însușit coana Vasilica Viorica politica progresist-agresivă (Doamne, ce aglomerație de prenume, toate începând cu ”V” care, alăturate dă un mare W.C. politic, BLOND pe deasupra!); la fel a făcut și Corina zisă și Crețu... ALTĂ BLONDĂ! Tutele dracului! Ce-au făcut GĂINILE-astea pentru România?! Cum ne-au reprezentat ASTEA, pe noi și în ce domenii?! Aceeași întrebare este valabilă pentru toți euro-kk-ții care se plimbă DEGEABA pe la Bruxelles pe banii noștri! HUOOOOOOOOOOO!
DECI....
30 Ian 2018

lui Klemm îi place coana Viorica! Să nu uitați ASTA! D-aia vrea STABILITATE pentru premierul pizdii!
Random imageUltimele stiri

loading...