2019-03-26 00:30


Ambasadorul SUA, Hans KLEMM, vobește despre “nefericita hotărâre a GUVERNULUI”. Ce spune oficialul american despre proteste

 |  23:45
Ambasadorul SUA, Hans KLEMM, vobește despre “nefericita hotărâre a GUVERNULUI”. Ce spune oficialul american despre proteste

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat, sâmbătă, că a fost la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca unde a discutat cu studenții despre “nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa corupţiei”, dar şi despre “răspunsul extraordinar al românilor”.

”Am avut câteva întâlniri foarte bune, am fost la Universitatea Babeş-Bolyal unde am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie, despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi din fericire, despre decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislaţie”, a afirmat ambasadorul Hans Klemm, într-o postare pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA, potrivit Mediafax.

Hans Klemm a afirmat că, la Cluj, a avut o întâlnire cu primarul Emil Boc, dar şi cu tineri antreprenori.

”M-am întâlnit şi cu primarul Emil Boc de la care am aflat că în 2017 va fi un an important pentru Cluj. M-am întâlnit cu un tânăr antreprenor pentru a afla cum poate sprijini ambasada dezvoltarea de noi companii. Antreprenoriatul şi transferul de tehnologie pentru a susţine dezvoltarea sectorului IT din România”, a povestit Hans Klemm.

Hans Klemm a susţinut că “adevăratul motiv” al deplasării la Cluj l-a constituit o expoziţia „Electric Paradisum”, şi întâlnirea cu pictoriţa Anca Bodea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-26

TAGURI: hans klemm, ambasador sua, american, guvern, studenti, cluj, babes bolyai, proteste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...