2019-01-22 21:51


Ambasadorul SUA, ÎNTÂLNIRE de ultimă oră cu Liviu Dragnea

 |  16:28
Ambasadorul SUA, ÎNTÂLNIRE de ultimă oră cu Liviu Dragnea

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, a intrat miercuri, în jurul orei 15.30, în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, fără a face declaraţii presei. Întâlnirea dintre cei doi nu a fost anunţată.

Întrevedere are loc şi în contextul în care avocatul preşedintelui Donald Trump, Rudolph Giuliani, a adresat autorităţilor române o scrisoare pe tema protocoalelor încheiate de instituţii din sistemul judiciar cu SRI, scrisoare de care Ambasada SUA la Bucureşti s-a disociat, transmiţând, prin purtătorul de cuvânt, că Guvernul SUA nu comentează acţiunile persoanelor fizice.

Ultima întâlnire dintre cei doi a avut loc pe 20 februarie anul acesta, Dragnea anunţând atunci că discutat cu ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, despre dezvoltarea componentei economice a Parteneriatului Strategic cu SUA. Dragnea s-a arătat atunci "nemulţumit" de faptul că aceasta este foarte puţin dezvoltată. El a mai spus că Hans Klemm este cel care a solicitat întâlirea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-29

TAGURI: ambasador sua, hans klemm, intalnire, liviu dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@DRAGNEA
29 Aug 2018

CU GIULLIANY AI LUAT-O IN BOT , INCEARCA CU TRUMP . POATE PENTRU MILIONUL PLATIT SA-I FII DEBARASOR LA MASA DE NUMIRE , I-TI VA TRIMITE SI O SCRISOARE , DESIGUR DACA MAI DAI CEVA .
Random imageUltimele stiri

loading...