2016-12-05 04:33

EVENIMENT


Americanii vor să investească în România

 |  19:20
Americanii vor să investească în România

Criza mondială are un efect neaşteptat, cel puţin în rândurile investitorilor americani dornici de afaceri cu statul român. Potrivit lui Eric Stewart, preşedintele AMRO, acţiunile pe care le va proiecta Consiliul de Afaceri SUA - România (American - Romanian Business Council - AMRO), recent creat, vor duce la o mai bună informare a mediului de afaceri şi, cu siguranţă, la noi şi importante investiţii americane în România, a declarat acesta potrivit Agerpres.

„Într-un clasament oficial al investiţiilor străine directe ale companiilor americane în România, SUA se plasează undeva pe locul al treisprezecelea, dar nu este poziţia reală pentru că multe investiţii ale subsidiarele americane din Europa pot fi văzute ca fiind investiţii olandeze sau britanice când de fapt este vorba despre companii americane care-şi folosesc diviziile europene pentru a realiza investiţii în România” a subliniat Stewart.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-29

TAGURI: americani, investiţii, amro, suaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Provident: românii reuşesc să facă economii. 34% din oameni pot face investiţii Un studiu realizat de Provident Financial România arată că 75% din români au venituri care să... 23 Noi 2016 | (0)