2018-12-14 08:32


Ample percheziţii în Argeş într-un dosar privind infracţiuni silvice

 |  08:25
Ample percheziţii în Argeş într-un dosar privind infracţiuni silvice

Polițiștii din Argeș fac, joi dimineață, ample percheziții la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor suspecți, într-un dosar care vizează săvârșirea de infracțiuni silvice.

IPJ Argeş a precizat, într-un comunicat de presă, că la percheziţii participă polițiști Câmpulung Muscel, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel.

"Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori, furt de arbori, abuz în serviciu și tăinuire", precizează sursa citată.

IPJ Argeş a mai menţionat că persoanele vizate în acest caz sunt suspectate că, „în perioada 2014 — 2015, ar fi tăiat ilegal și sustras aproximativ 1.900 de metri cubi de material lemnos, cu ajutorul unor angajați din cadrul unui ocol silvic privat, iar ulterior ar fi transportat și comercializat materialul lemnos la patru societăți comerciale cu profil de activitate prelucrarea lemnului”.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19

TAGURI: ample, perchezitie, arges, dosar, infractiune, silvica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...