2018-12-16 11:27


Ample percheziţii într-un dosar cu prejudiciu de 1.800.000 de lei

 |  11:03
Ample percheziţii într-un dosar cu prejudiciu de 1.800.000 de lei

IPJ Gorj a anunţat, într-un comunicat de presă, că polițiștii au desfăşurat, miercuri dimineața, mai multe percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în evaziune fiscală, spălare de bani, infracțiuni de corupție și infracțiuni la legea societăților comerciale. Prejudiciul produs în acest caz este estimat la 1.800.000 de lei.

Potrivit sursei citate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în baza delegării procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au efectuat 9 percheziții într-o cauză penală la sediile unor firme și la locuințele unor persoane din județul Gorj, bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de corupție, evaziune fiscală și spălare de bani.

"Din cercetări a reieșit că în perioada 2011 — 2015 administratorii societăților comerciale ar fi înregistrat în evidențele contabile cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale și, prin simularea unor relații comerciale, ar fi retras bani din conturile societăților. De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că pentru obținerea unor contracte de prestări servicii ar fi comis fapte de corupție", se precizează în comunicatul citat.

Surse din cadrul IPJ Gorj, citate de Agerpres, au afirmat că perchezițiile au avut loc în zona Turceni — Urdari, mai mulți oameni de afaceri, printre care și Ion Iordache, fiind vizaţi. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-11

TAGURI: ample, perchezitii, dosar, prejudiciu, 1800000, lei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...