2018-12-12 02:52


Ample percheziţii la Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București

 |  11:18
Ample percheziţii la Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București

Poliţiştii desfăşoară joi percheziții la Administrația cimitirelor și la Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB), precum și în alte locații din patru județe, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciul adus bugetului de stat este în valoare de aproximativ 7 milioane de lei, suma totală rezultată din circuitul de spălare a banilor fiind de aproximativ 18 milioane de lei.

DGPMB a precizat, într-un comunicat de presă, că polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 43 de mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județele Ilfov, Dâmbovița, Buzău și Mehedinți.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada 2009 — 2014, societăți comerciale controlate de un număr restrâns de persoane și care aveau încheiate contracte cu instituții publice au creat circuite economice și financiare fictive prin înregistrarea contabilă și declararea fiscală de achiziții fictive în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale”, se arată în comunicatul citat.

Potrivit DGPMB, reprezentanții acestor societăți au încercat să ascundă proveniența ilicită a sumelor de bani rezultate din activitatea evazionistă prin transferuri bancare.

În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un număr de 14 persoane. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19

TAGURI: perchezitii, administratia, lacuri, parcuri, agrement, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...