2018-12-15 20:33


Ample percheziţii la persoane bănuite de înșelăciune prin metoda "câștig"

 |  08:58
Ample percheziţii la persoane bănuite de înșelăciune prin metoda "câștig"

Peste 30 de polițiști desfăşoară, marți dimineață, mai multe percheziții domiciliare în București, Argeș și Dâmbovița la persoane bănuite de înșelăciune prin metoda 'câștig'.

Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Prahova a precizat, într-un comunicat de presă, că anchetatorii efectuează în acest dosar șapte percheziții pe raza municipiului București, a municipiilor Pitești și Mioveni, din județul Argeș, și a localității Potlogi din județul Dâmbovița. Nouă persoane vor fi aduse cu mandat la audieri.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că, în perioada iulie-octombrie a acestui an, persoanele bănuite, folosindu-se de calități oficiale mincinoase, ar fi înșelat 11 persoane cu suma totală de peste 150 000 de lei”, a precizat sursa citată.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au afirmat că cei bănuiți în cauză pretindeau că sunt șefi de Poliție, notari publici sau avocați.

Dosarul a fost instrumentat de Biroul de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei și Patrimoniului al Poliției municipiului Ploiești, la percheziții participând şi jandarmi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: ample, perchezitie, persoana, banuit, inselaciune, metoda, castig
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...