2018-12-13 04:23


Ample percheziţii la primari din Gorj şi Dolj

 |  10:54
Ample percheziţii la primari din Gorj şi Dolj

IPJ Gorj a anunţat, într-un comunicat de presă, că polițiștii specializați în investigarea infracțiunilor economice, sub delegarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează, marți, mai multe percheziții la domiciliile unor primari din Gorj și Dolj.

Aceştia sunt suspectaţi de comiterea unor infracțiuni de corupție și abuz în serviciu.

Sursa citată a menţionat că „polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează nouă percheziții într-o cauză penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, la locuințele unor primari din județ, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, dare de mită și abuz în Serviciu.

De asemenea, polițiștii ridică documente de la zece instituții administrative locale.

"Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie — decembrie 2015, cei în cauză, folosindu-se de funcțiile pe care le ocupă, ar fi pretins și primit diferite sume de bani pentru atribuirea și derularea unor contracte de prestări servicii, precum și pentru efectuarea de plăți pentru lucrările efectuate de administratorii unor societăți comerciale. Sumele de bani folosite drept mită sunt de aproximativ 400.000 de lei”, se arată în comunicatul citat.

Polițiștii vor pune în aplicare 12 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru audieri. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-08

TAGURI: ample, perchezitie, primar, dolj, gorj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...