2018-11-19 07:42


Ana Maria Pătru, demisie de la şefia AEP după ce a fost reţinută

 |  07:05
Ana Maria Pătru, demisie de la şefia AEP după ce a fost reţinută

Avocatul Ene Cristian a declarat, marţi seara, că Ana Maria Pătru şi-a înaintat demisia din funcţia de preşedinte al Autorității Electorale Permanente (AEP), decizia acesteia venind după ce procurorii DNA au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.

''Doamna Ana Maria Pătru, având în vedere situația juridică, a luat decizia de a-și înainta de îndată demisia din funcția de președinte AEP'', a declarat avocatul șefei AEP, Ene Cristian.

Ana Maria Pătru este urmărită penal de procurorii DNA Ploiești pentru trei infracțiuni de trafic de influență și două infracțiuni de spălare a banilor.

Potrivit anchetatorilor, „în perioada aprilie-iunie 2008, suspecta Ana Maria Pătru, în calitate de vicepreședinte al AEP, a pretins, iar în anul 2009 a și primit de la reprezentanții unei societăți comerciale, suma de 210.000 euro, reprezentând contravaloarea unui anumit imobil situat în municipiul București”.

Procurorii DNA precizează că, în schimbul primirii acestui bun, Ana Maria Pătru a promis că va susține derularea în bune condiții a unui contract încheiat de acea societate cu AEP, precum și că va susține firma să obțină și să deruleze contracte viitoare, fapt care s-a și realizat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-16

TAGURI: ana maria patru, demisie, sefie, aep, retinuta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...