2017-01-20 11:59

EVENIMENT


Analize care nu există

 |  19:13
Analize care nu există

Spitalul Judeţean Ilfov este una dintre instituţiile publice care şi-a făcut un titlu de glorie din a folosi fondurile după cheremul celor numiţi să-l conducă. Prin priceperea managerului, pesedistul Eduard Armeanu, Spitalul Ilfov aruncă, aşa cum ziarul „Puterea“ a mai semnalat, cu banii pe sistem electonic de amprentare a angajaţilor, ori pe barieră electronică.

Conform unor surse din interior, se mai întâmplă ceva de îţi stă mintea în loc! O asistentă de la secţia de chirurgie, condusă de un medic cercetat el însuşi de Parchet, este acuzată că, împreună cu o altă colegă, angajată la o clinică privată de ginecologie, măsluiesc buletine de analize cumpărate şi decontate de CNAS. Asistenta de la spital ar face bani, conform aceloraşi surse, „împrumutând” baze de date cu CNP-uri reale şi nume ale unor bolnavi sau cetăţeni „scanaţi” deja de spital. În funcţie de cât de multe se strâng (acest fenomen se pare că datează de mai bine de doi ani, conform surselor),  le trimit apoi spre decontare la CNAS, fără însă ca bolnavii să ştie şi, deci, fără să le fi recoltat probele biologice de sânge. Suma pe care asistenta ar încasa-o din aceste „inginerii”, ce se desfăşoară sub ochii managerului Armeanu, ar fi de cel puţin 100 de milioane lei vechi, lunar. Vom reveni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: Spitalul judetean ilfov, analize, cnas, eduard armeanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DREPTATE SI ADEVAR
31 Ian 2012

Bai nu va mai legati de Armeanu,ca e mic.De ce nu va luati de sefii lui de Gigi Roman si de Cristache Radulescu.Cand ajungeti cu rahatul vostru de ancheta jurnalistica la conducerea Consiliului Judetean ?Ce ba voi credeti ca pigmeul asta fura de capul lui?de banii europeni de la spital pe care ii ruleaza Cristache cu Gigi nu scrieti?
GABI 2012
31 Ian 2012

Ce se intampla cu Armeanu de nu mai posteaza nimic in prima ora de la aparitia articolului?Am auzit ca pe lanba faptul ca e negru el de felul lui ,acum a primit o veste rea si e si mai negru Se spune ca a fost chemat la DNA si erau cat pe ce sa il retina.Se zvoneste ca USL preia majoritatea in Consiliu si preia domnul Blendea spitalul.In cazul asta as vrea sa vad fata lui Sgarbura
ACIDUZZU
31 Ian 2012

Pe scurt.Da Armeanu a fost la DNA.Are 4 dosare.Cel mai grav se aude de cel cu aparatura cumparata de spital si care e plecata.Da Blendea este martor in dosar dar asa cum stiti nu a semnat nimic si scapa.Gigi a varsat tot si a fost eliberat dar cariera lui politica e gata.Urmeaza Cristache care mai are o singura sansa si aia e sa refaca majoritatea in consiliu daca nu e PA.Ai lui stau la panda cu banii europeni al caror dosar nu a fost inchis. In spital za iesi un scandal monstru.Doctori din spital de care Armeanu si-a batut joc au ajuns pana la Presedinte.Pe seceta asta in sanatate se lasa cu masuri spectaculoase si la manager si la sefi.
DON JUAN
01 Feb 2012

In curand am auzit ca apar pe You Tube imagini senzationale surprinse cu dl manager.Nu este corect fata de familie .Sper sa nu fie adevarat.

Adauga un comentariu

Random image